“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Florina: "La biserică îmi place foarte mult atmosfera de familie"

Până acum trei ani nu prea mergeam la biserică. Mă duceam doar când trebuia să mă spovedesc sau la slujba Învierii. Apoi m-am mutat la ţară și încetul cu încetul, prin diferite întâmplări, am ajuns să mă duc mai des la biserică. M-a atras foarte mult atmosfera divină. Modul simplu al stranei de a cânta, liniştea din biserică şi atenţia tuturor oamenilor la cuvintele părintelui. Pot spune că m-am îndrăgostit de biserică.

Mai târziu s-au legat relaţii foarte strânse între mine şi biserică, între mine şi duhovnicul meu şi chiar s-au legat şi câteva prietenii.

Îmi place foarte mult atmosfera de familie, când rămânem toţi să facem treabă în biserică sau pe afară, când stăm împreună la masă, când mergem în pelerinaje şi când stăm de vorbă.

Cred că în relaţia mea cu biserica a avut o mare influenţă şi duhovnicul. Un om calm, ascultător şi prietenos. O persoană deosebită care îşi găseşti răgaz să mă asculte şi să îmi răspundă la întrebări la orice oră din zi şi din noapte. Ar fi minunat dacă toţi tinerii ar avea aşa un sprijin, aşa un duhovnic în viaţă; un duhovnic în faţa căruia să nu se ruşineze spunându-şi păcatele şi să poată vorbi despre greutăţile pe care le au.

Pentru mine biserica reprezintă o a doua casă iar Tatăl meu mă aşteaptă mereu, El ne aşteaptă pe toţi cu braţele deschise.

(Florina)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."