Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Nu merg în fiecare duminică în parohia în care am domiciliu pentru că simt nevoia de multe ori, să ascult o altfel de predică, sau o altă cântare pe care nu le găsesc acolo unde îmi este mai  comod să merg. Cred că un cuvânt formal de învățătură nu este suficient, mai ales atunci când și prin acesta tinerii aflați la slujbă ar trebui să se apropie de Biserică. Ori când explicațiile sunt menținute la un nivel minimal, când anumite subiecte ce privesc tinerii nu sunt dezbătute, aceștia își aleg ușor alternative în afara bisericii. De aceea am căutat de fiecare dată când am avut posibilitatea, să merg fie la mânăstirile de prin jurul orașului, fie la unele parohii de țară, unde am găsit ceea ce mi s-a părut a fi necesar duhovnicește vorbind după o săptămână încărcată.

(Nicoleta, 19 ani)

You have no rights to post comments

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

 

Linkuri

 Portalul Doxologia