“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Alexandru Tomescu şi vioara lui, Stradivarius

Acum  câteva săptămâni l-am văzut pe Alexandru Tomescu, unul din cei mai buni violonişti ai ţării noastre şi ai lumii, invitat la Garantat 100%. Promo-ul emisiunii m-a atras în mod deosebit, nu mai ţin minte de ce, ştiu doar că Alexandru explica ceva. Duminica noaptea când am văzut toată emisiunea am fost foarte plăcut impresionat de naturaleţea lui, de modul frumos în care vorbeşte, de cât de pasionat este de ceea ce face. În discursul lui observai că a înţeles că o vioară, fie ea chiar şi Stradivarius, fără atingerile sclipitoare ale unui muzician nu ar putea scoate sunetele pe care le scoate. Vorbea atât de frumos de legătura tainică care se creează între vioară şi violonist... încât îţi dădeai seama că între om şi creaţie există o mare legătură, şi au atâtea în comun, se completează atât de bine.

N-am găsit emisiunea Garantat 100% pe YouTube ca să o pot împărtăşi cu voi, dar am găsit alte două filmuleţe, unul dintr-un concert al lui şi altul dintr-un mic experiment făcut de TVR şi România Liberă la metrou în Piaţa Victoriei. (Claudiu)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."