“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

"Quo vadis?" (recomandare de carte)

Doamne ajută! Îmi plac cărţile şi îmi place să le împărtăşesc şi celorlalţi din ele sau să le recomand. Când am văzut îndemnul "Recomanda o carte tinerilor", în câteva fracţiuni de secundă mi-au venit în minte cel puţin trei. Dar, având în vedere că am descoperit Ortodoxia Tinerilor datorită unui banner pe care scria "Mii de tineri îşi păstrează astăzi fecioria" am decis să recomand o carte minunată care arata lupta unei fecioare creştine de a se păstra curată într-o lume a dezmăţului unde orgia era la mare preţ.

Îndrăgostită de un tânăr roman care nu cunoaşte creştinismul şi care şi-o doreşte drept amantă va fugi de acesta tocmai pentru a-şi putea păstra dragostea, căci pentru ea doar dragostea curată putea fi numită adevărată.

Romanul "Quo vadis?" nu vorbeşte doar despre o fecioară şi lupta ei de a se păstra curată înaintea lui Dumnezeu ci şi despre lupta acesteia pentru dragostea cea adevărată, despre convertire prin dragoste, despre iertarea de pe cruce a duşmanilor şi convertirea acestora în faţa crucii, despre credinţa cea tare şi nezdruncinata care îşi pune nădejdea în Hristos chiar şi în fața imposibilului.

Este un roman care-ţi umple sufletul de credinţă, nădejde, dragoste, bucurie şi pace. Este un roman pe care îl recomand cu mare drag tinerilor.

(Preoteasa Georgiana Alisa Macovei)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."