“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Excursie în Munții Făgăraș

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Ioana L.: "Dacă nu ne-am fi căsătorit de tineri am fi căzut în tot felul de păcate şi am fi alungat Harul lui Dumnezeu din viaţa noastră!"

Doamne ajută!

Vă salut cu drag şi mă bucur că aţi înfiinţat această campanie. Sper să fie călăuză pentru cât mai mulţi dintre noi! M-am gândit să dau şi eu mărturie despre cum a lucrat Dumnezeu în vieţile noastre, poate va ajuta pe cineva...

Eu şi soţul meu ne cunoaştem din totdeauna, am fost vecini de scară, el locuind la etajul 4 iar eu la etajul 3. De mici am fost prieteni şi ne-am înţeles bine, deoarece aveam amândoi firi mai sensibile. Părinţii noştrii făceau glume pe seama noastră şi ziceau că ne vom căsători atunci când vom creşte mari!

Timpul a trecut şi odată cu adolescenţa au venit şi ispitele în viaţa fiecăruia. Noi am continuat să fim prieteni, împărtăşindu-ne unul altuia gândurile, visele, dezamăgirile în dragoste şi toate celelalte sentimente specifice vârstei. Fiecare eram asemenea unei corăbii care pluteşte cam în derivă pe o mare nu foarte liniştită... Dar, slavă Domnului, ne-am avut unul pe celălalt, am încercat întotdeauna să ne înţelegem şi să ne sprijinim reciproc cu dragoste!

Însă, noi niciodată nu ne-am pus problema unei relaţii de iubire, cu toate că lumea din jurul nostru credea asta. Noi ne vedeam unul pe celălalt ca pe un frate, ca pe o soră. Şi nu ni s-a luminat mintea ca să putem vedea că Bunul Dumnezeu ne-a aşezat unul lângă celălalt nu doar pentru o perioadă a vieţii, ci pentru TOATĂ VIAŢA, până când nu am reuşit fiecare să facem curăţenie în sufletele noastre şi să ne apropiem de Domnul.

Din momentul în care fiecare dintre noi am început să ne dăm seama cam ce înseamnă cu adevărat iubirea şi să dăm la o parte toate iluziile din mintea noastră, care nu făceau decât să ne întunece privirea, ne-a cuprins o bucurie ce creştea cu fiecare zi pentru că ştiam unde putem găsi acea iubire de care aveam atâta nevoie: unul în sufletul celuilalt!

Şi aşa a început povestea noastră... bucuriile sunt imense! Fiecare le simte atunci când darurile Lui Dumnezeu se revarsă din belşug asupra noastră!

Am găsit în el absolut tot ce mi-am dorit vreodată, tot ce am sperat, toate pentru câte m-am rugat la Domnul! Roadele s-au văzut imediat: fericire, linişte în suflet! Puterea de a visa, de a crede, de a spera la tot ce e mai bun. Aşa a lucrat Dumnezeu în inimile noastre. Vara aceasta ne-am şi căsătorit, eu am 20 de ani iar el 24, şi un nou dar al Bunului Dumnezeu s-a pogorât asupra noastră: eu fiind însărcinată în 3 luni!

Cred că dacă nu ne-am fi căsătorit de tineri am fi căzut în tot felul de păcate şi am fi alungat Harul lui Dumnezeu din viaţa noastră!

Iar pentru încheiere aş vrea să vă dau un sfat: rugaţi-vă Domnului pentru toate şi nimic nu va rămâne fără răspuns!

Cu drag,

Ioana Lifticariu.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

 

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro