Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Mă numesc Matei Ghina, m-am căsătorit la vârsta de 19 ani şi acum mai avem câteva luni şi împlinim 20 ani de căsătorie. Viaţa ne-a rezervat bune şi rele dar le-am trecut pe toate împreună. Avem două fete, una de 17 ani iar cea mică de 9 ani. Acum trăim în străinătate și a trebuit să începem o viaţă nouă dar am reuşit (la fel împreună).

M-am căsătorit de tânără dar nu îmi pot reproşa nimic, chiar pot zice că mă bucur. Singurul lucru care mi-l reproşez este că nu m-am păzit fecioară, pe acea vreme credeam că suntem la modă, nu trăiam cu frică de Dumnezeu. Încerc ca fetele mele să le educ cu frică de Dumnezeu dar fiind afară din ţară este foarte greu, au multe exemple negative. Ce aş schimba dacă aş mai fi la 20 ani? Singurul lucru e că m-aş păzi să merg la sfântul altar fecioară. Nu ne-a plăcut să facem avorturi. Vă mulţumesc că am avut ocazia să vorbim de trecut.

La revedere.

(Ghina Matei)

You have no rights to post comments

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

 

Linkuri

 Portalul Doxologia