Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Mai jos puteți asculta a treia conferință din Tabăra de Toamnă a Asociației Ortodoxia Tinerilor de la Academia Sâmbăta de Sus, 2-5 noiembrie 2012, care a avut ca temă "Rezistența anticomunistă din Munții Făgăraș" și a fost prezentată de Ioana Hașu, nepoata luptătorului Gheorghe Hașu, unul din grupul celor din Munții Făgăraș. Ioana are o acreditarea CNSAS (Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității) pentru dosarele persoanelor care au avut legătură cu acest grup.

Comments  
  •  
  •  

#1 Danut Belu » 09-11-2012 11:11

Slava Domnului, la aceasta conferinta eram cat de cat in tema! Dupa lectura cartlor JURNALUL FERICIRII, SFANTUL INCHISORILOR, SA NU NE RAZBUNATI!, INTOARCEREA LA HRISTOS ... am o idee despre ce a insemnat rezistenta anticomunista. Ma bucur ca fratele meu si domnisoara Lidia au ramas fara cuvinte la ceea ce a marturisit distinsa sora intru Hristos, Ioana Hasu. E prea frumos sa ajungi prin aceste conferinte sa-ti dai seama ca istoria, ca memorialistica este o mare lacuna in mintea ta. Sarut-mainile Ioanei Hasu si o rog din suflet sa scoata o carte despre grupul anticomunist din Muntii Fagaras! Ion Gavrila Ogoranu, prin romanul IUDA m-a pus pe ganduri serios si usor , usor am ajuns sa pretuiesc DEMNITATEA fratilor care s-au jertfit pentru ADEVAR. Dumnezeu sa-i odihneasca cu dreptii!!!

Danut Belu

You have no rights to post comments

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."