Skip to content

3 Comentarii

  1. Rotar Ramona
    decembrie 30, 2011 @ 7:50 pm

    Foarte mare dreptate ai!!!!
    In acest an care a trecut am invatat multe lucruri din articolele citite, mi-am corectat unele fapte si pot sa va multumesc…datorita voua am devenit putin mai buna!!!Faceti parte din viata mea!!
    Anul 2012 sa va aduca sanatate, iubire si Dumnezeu sa va ajute sa scrieti multee articole ca si in anul 2011, chiar mai multe.
    La multi aniii!!!

    Reply

  2. Administrator
    decembrie 30, 2011 @ 8:46 pm

    Salut Ramo,

    Ma bucur mult ca te ajuta articolele noastre.
    Sa te rogi si pentru noi! ca avem mare nevoie… suntem oameni slabi si plini de păcate

    Reply

  3. Catalin93
    iulie 15, 2013 @ 10:26 am

    Din păcate, este adevărat… Sunt însă oameni, între cei care au fost buni în şcoală, care nu au un succes măreţ în viaţă, tocmai pentru că încearcă, cu greu, să nu facă orice pentru a reuşi pe plan material, căci şi-au dat seama că este greşit ceea ce li se cere în această lume… Şi, atunci când cresc, când trebuie să îşi întemeieze o familie, nici nu mai contează pentru majoritatea oamenilor cât au învăţat copii/tinerii respectivi, cât s-au chinuit să rămână pe calea cea bună; se consideră că au eşuat, că nu au „ajuns ceva în viaţă”, că nu sunt suficient de bune eforturile lor, că „nu au avut noroc”, că nu au vrut/ştiut să „lupte” pentru o situaţie mai bună, că „nu le-a ajutat Dumnezeu”, că nu au fost în stare să obţină mai multe „de la viaţă”, deşi adevărul dureros este că le-a fost ruşine să le ia altora pâinea de la gură doar pentru a le fi lor bine. Şi de multe ori sunt judecaţi şi prigoniţi, inclusiv de familiile lor, consideraţi inadaptaţi, slabi, fricoşi, sunt comparaţi adesea cu cei care au reuşit în viaţă, sunt puşi la perete, deşi în şcoală încercau să fie silitori şi cuminţi. Nu se gândesc oamenii la lumea pe care copiii lor o vor moşteni? La Dumnezeul cel adevărat, al Ortodoxiei (căci sunt şi ei creştini ortodocşi, prin botez) nu se gândesc? Iată lucrarea răului în această lume…

    Bucuria noastră este că Mântuitorul nu ne-a uitat, şi a prevăzut necazurile pe care le vor înfrunta oamenii care vor să Îi urmeze:
    “Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor este împărăţia cerurilor.
    Fericiţi cei ce plâng, că aceia se vor mângâia.
    Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul.
    Fericiţi cei ce flămânzesc şi însetează de dreptate, că aceia se vor sătura.
    Fericiţi cei milostivi, că aceia se vor milui.
    Fericiţi cei curaţi cu inima, că aceia vor vedea pe Dumnezeu.
    Fericiţi făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.
    Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este împărăţia cerurilor.
    Fericiţi veţi fi când din pricina Mea vă vor ocărî şi vă vor prigoni şi, minţind, vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră.
    Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri (…).”
    (Matei 5, 3-12)

    Slavă lui Dumnezeu întru toate!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *