“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Pilde - film ortodox

Florentina ne-a recomandat un film ortodox rusesc foarte folositor. Deşi nu străluceşţe din punct de vedere al scenariului, fără să aibe pretenţii, filmul are un alt scop: propovăduirea Evangheliei lui Hristos prin intermediul filmului.

În cazul în care nu puteți vizualiza filmul cu subtitrarea în limba română, trebuie să activați opțiunea TURN ON CAPTIONS. În funcție de Player-ul pe care îl aveți instalat, există două posibilități:

a) un buton cu inscriptia "CC", jos, sub bara de derulare a filmului. Dați clic pe acel buton și subtitrarea ar trebui să apară imediat;

b) un buton care se află in partea din dreapta jos a Player-ului și care are simbolul unei săgeți orientate cu vârful în sus. Odată ce mențineți cursorul mouse-ului pe acest buton se va activa un mic meniu cu alte trei butoane. Butonul din mijloc al meniului care apare este același ca la varianta a) și are inscriptia "CC". Apăsați pe "CC" pentru a se activa subtitrarea.

PS: pe același buton se face și dezactivarea subtitrării așa că atenție să nu apăsați de două ori pentru a activa și dezactiva, rezultatul rămânând cel inițial.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."