“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Şi astăzi oamenii lasă totul şi părăsesc lumea

"Sătui de betoane, poluare şi lăcomia capitalistă, căţiva ruşi educati şi curajoşi au părăsit oraşele aglomerate ca să îşi reînceapă viaţa în mijlocul naturii. Este un gest extrem, deşi nu este la îndemâna oricui, dar cu care rezonăm mulţi dintre noi, cei care ne dăm seama că civilizaţia umană merge într-o direcţie greşită, care se va termina într-o fundatură dacă nu ne trezim la timp."

Nu doar sfinţii din pustia Egiptului au avut puterea să părăsească lumea acum câteva sute de ani, ci şi astăzi există oameni care, deşi plin de bani, dar fără timp să-şi vadă copiii, au hotărât să lase tot şi să părăsească civilizaţia urbană.

Sunt fascinat de ce putere au unii oameni!

De ce părăsesc oamenii lumea ultratehnologizată?. Pentru că sunt sătui să fie sclavii unei lumi închise, egoiste, murdare, poluate... Pentru că vor să locuiască mai aproape de natură, mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de copiii şi să se bucure de lucrurile mărunte ale vieţii.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."