“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Viața Sfântului Nicolae Velimirovici din Serbia (1881 - 1956)

Sfântul Nicolae Velimirovici a trăit în perioada 1881 - 1956, născându-se în Serbia. A fost supranumit noul "Gură de Aur" al Ortodoxiei, un sfânt care a fost contemporan cu părinții și bunicii noștri. Vă invit să vizionați un documentar despre viața unui sfânt care și-a terminat studiile doctorale la Oxford și Berna, și a fost numit de Cuviosul Iustin Popovici "ultimul mare prooroc al creștinismului", trecând prin ambele războiae mondiale și fiind întemnițat în lagărele naziste.

Sfântul Nicolae a predicat în marile capitale ale lumii, fascinând pe creștinii din Paris, Londra și Statele Unite ale Americii.

Este considerat cel mai mare predicator și sfânt al Serbiei. Este probabil cel mai sfânt om pe care l-a dat această mică țară mult osândită în Europa.

Doctor în teologie și filozofie la trei mari universități ale lumii, Sfântul Nicolae Velimirovici poate fi așezat fără teamă în ceata celor mai mari predicatori ai lumii.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."