“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Expelled: No Intelligence Allowed (documentar)

Crezi că doar cei care susțin teoria evoluției sunt oameni de știință? Ești sigur că știința și religia sunt incompatibile? Ești convins că studiile oamenilor de știință nu sunt afectate de sabotaj sau alte presiuni? Află că în lumea științei se duce un lung război de idei între perspectiva evoluției naturale și cea a creației supranaturale. După ce vei viziona acest documentar vei înțelege mai bine de ce posturile de televiziune Discovery, Animal Planet sau National geographic prezintă doar o singură perspectivă a existenței, cea a hazardului. Acest documentar îți va arăta ce se întâmplă în lumea academică din SUA și Marea Britanie, unde finanțarea și promovarea cercetărilor  știițifice sunt condiționate de aderarea la evoluționism.

Pentru a activa subtitrarea în limba română, apasă pe primul buton al grupului de butoane din partea dreaptă și selectează Română.Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."