Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Vă invităm să vizionați un minunat reportaj despre viața și trecerea la Domnul a Părintelui Iustin Pârvu.

Comments  
  •  
  •  

#1 Dan Sorin » 24-06-2013 18:14

Frumos documentar. Mi se pare destul de interesant să văd că în ultimul timp Ortodoxia începe să primească o imagine frumoasă în mass-media. Chiar discutam zilele trecute cu o prietenă că e ciudat faptul că în mass-media vedem că încetul cu încetul începe să se prezinte tot felul de emisiuni și reportaje în care se prezintă valorile și frumusețile Bisericii Ortodoxe. La fel și în politică vedem că parcă pentru prima dată după atât de mult timp s-a pus problema de a pune Biserica în Constituție, de a defini căsătoria în mod creștin în Constituție. Poate nu s-a reușit ce s-a vrut dar totuși aceste mici evenimente parcă arată că ceva, ceva se schimbă în bine și în țara noastră. Poate s-a făcut multă rugăciune și Dumnezeu începe să îi trezească pe mulți la realitate, doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. Oricum este îmbucurător să vezi așa ceva. Bineînțeles că nu e de ajuns și se poate mai bine dar e bine că totuși există un început. Parcă îți mai dă speranță că poate începe să iasă la liman țara asta.

Dan Sorin

You have no rights to post comments

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

 

Linkuri

 Portalul Doxologia