“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Loves Makes a Way (Dragostea găsește mereu o cale)

Zilele trecute în Iași, am participat la o întâlnire deosebită, între reprezentanții asociațiilor creștin-ortodoxe din România și Jarrod Mckenna, un pastor creștin din Australia, având ca temă "transfigurarea violenței" într-o perspectivă evanghelică, teologic profundă. Întâlnirea a fost binecuvântată de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, și organizată de World Vision România și Patriarhia Română.

Acest om Jarrod McKenna, merge în toată lumea și vorbește tuturor că nu are nimic a face creștinismul cu orice formă de violență, de ignorare, de pasivitate, de răutate, de judecată, și că tot ce nu e iubire, e violență față de aproapele nostru. Un om care se îndrăgostește pe zi ce trece de Ortodoxie, și care a spus că se gândește la convertire, propovăduiește iubirea Domnului nostru Iisus Hristos cu o pasiune și cu o sinceritatea care m-a copleșit. Un om al faptelor... Aș vrea să împărășesc cu voi tot ceea ce a acest om a lăsat în inima mea, dar nu pot... Mai jos puteți vedea un documentar realizat de ABC Channel despre Jarrod și familia lui.

La final vă las un gând de al lui: "Testați puterea iubirii lui Dumnezeu cu oamenii din jurul vostru!"

Jarrod, mulțumesc din suflet.

(Claudiu Balan)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."