“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Icoane ortodoxe din aţă

Icoanele lui Vladimir Denschikova au fost prezentate într-o expozitie dedicata sarbatorii de Craciun. Lucrarile sale se disting printr-o spiritualitate profunda. Expozitia artistului da o atmosfera uimitoare de lumina, bunatate si pace .Expozitia ofera 14 icoane si 3 fotografii, realizate cu pictograme, care se afla în colectii private  Toate acestea sunt realizate în tehnica macrame, colaj, în care autorul a lucrat peste 30 de ani.

Toate lucrarile sunt efectuate într-un singur exemplar si fiecare are câteva milioane de noduri. Aceasta tehnica este unica, drepturile de autor ale artistului fiind rezervate. În icoanele create de mâinile lui Vladimir Denschikova nu exista nici aur, argint, nici pietre, dar ele radiaza dragoste. Si, desi firul de ata nu are stralucire, peste iconite straluceste lumina nepieritoare. Acest lucru este înmultit cu dragoste si credinta.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."