Skip to content

23 Comentarii

  1. Vali
    august 31, 2009 @ 1:51 pm

    „Ideea ca o fata cu sânii mici este aproape frigida nu sta în picioare: din literatura de specialitate se stie ca sunt fete cu pieptul neted care abia daca sunt atinse reactioneaza ca niste experte în sex.”
    Prin literatura de specialitate trebuie sa intelegem reviste porno?

    „Evident, vânatorii de sex nu vor evita cu totul nici prazile mai modeste, ai caror sâni sau fese nu intra în standard. Ba chiar le vor considera niste prazi usoare, si vor încerca sa profite de complexele lor.”
    Cu alte cuvinte o fata cu sanii mici trebuie sa se considere modesta / afara din stardand / prada usoara / complexata?

    Reply

  2. florinm
    august 31, 2009 @ 3:13 pm

    Valisor, tu chiar nu intelegi sau doar te prefaci?

    Reply

  3. Loredana
    august 31, 2009 @ 5:12 pm

    Imi pare rau sa o spun dar sunt f putini baieti/barbati care sa fie seriosi, care sa nu se uite in primul rand la cate de sexi te imbraci sau cat de dotata esti, sau atragatoare etc ci la cat de credincioasa esti.
    De-a lungul istoriei femeia a fost mai tot timpul sclava barbatului, in unele tari abia in secolul 20 a avut drept la vot, la educatie, la servici si chiar si acums e vad peste tot in societate discriminarea pe sexe (pe aceeasi pozitie, munca, timp pierdut o femeie cu aceleasi caapcitati va fi intotdeauna paltita mai putin decat un barbat etc).
    Chiar si anumiti teologi au incercat sa-si justifice ideile lor misogine si sunt multe exemple. Biserica a facut putin in dreptul acesta si societatea a luat=o inainte, uneori pe o cale gresita (vezi feminismul extremist)
    De ce fetele incearca sa raspunda acestor criterii ale barbatilor? Nu cumva incearca sa raspunda unor cereri, unor exigente impuse de barbati plini d epofta?
    De ce? Din ce se hraneste mintea, inima, sufletul acestor barbati?
    Deunazi, in pauza de masa ma duceam la mall sa mananc si am trecut pe langa o biserica din campus si m-am uitat de curiozitate sa vad cine este in biserica.
    Ma credeti ca nu am vazut nici-un barbat ci doar femei?
    Femeia nu este impulsionata sa se descopere asa cum a inteles Dumnezeu cand a creat-o, nu este nimeni sa-i vada potentialul dumnezeisc, nu se ingrijeste nimeni di implinirea ei spirituala, psihica, educationala, emotionala etc.
    Femeia pur si simplu este exploatata!
    In functie de cultura dar in majoritatea femeie este ceva secundar, de a doua mana, de mai putina valoare dar totusi femeia face servici, educa copii, ingrijeste casa, coase, spala, gateste etc etc.

    S-ar putea aduce o lista de nenumarate avantaje pentru fetele care au complexe in privinta sanilor mici: nu te doare spatele de la greutatea lor, cand imbatranesti nu iti vor ajunge sanii pana la buric, poate si mai jos :D, sunt mai usor de manevrat, cu sarcina si alaptarea nu vor deveni extrem de uriasi si grei, sanii mici si un fizic mai slabutz intotdeauna te vor face sa pari mai tanara decat o tipa mai voluminoasa sau cu forme mai mari.
    Un barbat care te iubeste cu adevarat va stii sa pretuiasca fiecare mm cub din trupul tau si va stii sa-ti zica in fiecare zi ca esti mai frumoasa decat orice alta fata din lumea asta, pentru ca in ochii lui cu adevarat vei fi asa! Si asa si esti!

    Reply

  4. D
    august 31, 2009 @ 7:50 pm

    @Loredana – problema cu „fetele (saracele) incearca sa raspunda criteriilor barbatilor … unor exigente impuse de barbatii plini de pofta”. Suna cam ca justificarile reprezentantilor posturilor TV la intrebarea de ce dau numai programe pline de violenta,sex,vulgaritate – pentru ca asta se cere; ele trec peste faptul ca televiziunile sunt cele ce au format asemenea gusturi in telespectatori. Este vorba deci de o consecinta,si nu o cauza a programelor tv.

    Cam asa si cu fetele si baietii. Baietii cer asa ceva pentru ca asa ceva li s-a oferit si s-au invatat. Cum nu sunt mai intelepti decat fetele, au prins „gustul”, si acum fetele, odata ce au stabilit un „standard”, trebuie sa se conformeze.

    „De-a lungul secolelor …”. De 2000 de ani suntem crestini si femeia nu mai e sclava.

    Discriminare servici,pozitie,munca … poate pentru ca intra pe un drum ce nu-i este propriu femeii. Altul este rolul pe care Dumnezeu l-a dat femeii,pentru care a creat-o. Ramane sa-ti dai seama singura care este acesta.

    Reply

  5. D
    august 31, 2009 @ 10:27 pm

    Trei barbati asteptau intr-o noapte autobuzul in statie. Pe celalat trotuar trece grabita o tanara.

    Ia uite tarfa, merge noaptea la barbati – gandeste primul
    Lucreaza de noapte si merge la munca – gandeste al doilea
    Ia uite, se grabeste sa ajunga la slujba miezonopticii – gandeste al treilea

    @Vali – vezi tu, intelegem un text in functie de tendinta, de aplecarea mintii si sufletului nostru. In functie de acestea percepem totul din jur …

    Reply

  6. D
    august 31, 2009 @ 10:33 pm

    A disparut o postare ? Se creeaza impresia ca vorbesc singur ! 🙂

    Reply

  7. paula
    august 31, 2009 @ 10:39 pm

    ce fain ai scris mai sus D..
    adevaru-i k e asa de usor de interpretat in mod negativ orice, in loc sa luam foloasele si din cel mai neinsemnat lucru.

    Reply

  8. D
    august 31, 2009 @ 10:45 pm

    Nu e de la mine. E preluat ; si redat din memorie

    Reply

  9. paula
    august 31, 2009 @ 10:55 pm

    Plus ca is multi baieti care ar vrea fete serioase, si majoritatea nu prea gasesc, si multi se plang ca nu mai sunt fete cuminti in ziua de azi 🙂

    Reply

  10. paula
    august 31, 2009 @ 11:06 pm

    Am vrut sa zic ca este si vina noastra, a fetelor.. Ne chinuim sa aratam ca tipele din reclame, si apoi ne plangem ca nu suntem apreciate pentru sufletul nostru. Baietii apreciaza ceea ce le oferim noi 🙂

    Reply

  11. florinm
    septembrie 1, 2009 @ 12:50 am

    „is multi baieti care ar vrea fete serioase, si majoritatea nu prea gasesc” – pentru ca nu vor, de fapt.
    Intre VREAU si AS VREA e cale lunga. Adica lipsa hotararii de a o lua pe drumul bun. Adica amanarea faptei bune. Si tot asa, de azi pe maine, se mira dupa aia de ce au luat neveste cu care nu se inteleg. Si fetele fac la fel…

    Reply

  12. Adriana
    aprilie 25, 2010 @ 9:04 pm

    Daca oamenii ar simti cat sunt de iubiti de Dumnezeu, asemenea discutii nu ar mai avea loc. Totul izvoraste din faptul ca omul are nevoie sa fie iubit dar are inima mai mult sau mai putin impietrita, iar o inima impietrita perverteste sensul cuvantului „a iubi”…

    Reply

  13. Lore
    iulie 25, 2010 @ 12:11 pm

    cum puteti sa ziceti ” sani mari si creiere mici ” ? cum credeti k se simt fetele care au sani?( si eu am sani si nu cred ca sunt proasta doar pt k am sanii mai mari )..vorbiti sa nu adormiti..

    Reply

  14. Filofteia
    iulie 25, 2010 @ 6:24 pm

    Lore,stai linistita ca nu esti proasta daca ai sanii mai mari,nu e asta un criteriu al inteligentei.Problema se pune la fetele care isi pun silicoane ca sa aiba sanii mari sa pozeze sau ca sa atraga privirile baietilor,la fetele care nu au altceva in cap decat machiaje si magazine de moda sau care poarta decolteu ca sa se vada sanii.Daca pe tine asa te-a lasat Dumnezeu nu este nicio problema daca tu nu te folosesti de asta ca sa atragi baietii sau daca nu te porti ca o fata mai copilaroasa,naiva.Deobicei despre fetele mai dezvoltate fizic se spune ca ar fi mai desfranate pt ca au cu ce, decat altele mai putin dezvoltate(ca si baietii) dar daca tu esti o fata credincioasa care isi vede de ale ei e foarte bine.Totusi pentru ca baietii sunt mai desfranati incearca sa porti bluze mai largute ca sa te feresti de privirile lor sau de relatii de 2 zile.
    Sincer eu am intalnit persoane(fete) dezvoltate care sunt foarte cuminti si au note bune la scoala;-)Doamne ajuta!

    Reply

  15. Phoenix
    iulie 25, 2010 @ 9:47 pm

    ispita frumusetii
    A fi frumoasa sau a avea „dotari” este un real pericol pentru suflet. Sa ne gandim la Sf. Maria Egipteanca, care „pe cat de frumoasa era pe atat de mult desfrana”. Uitati-va in jur, cat de mult se pot idolatriza unele fete care arata bine. De la cum se imbraca, cum se falesc, pana la cati barbati/cate relatii au la activ. Oamenii dotati fizic sau frumosi sunt cu mult mai ispititi sa-si „puna in valoare calitatile fizice”.
    Aspectul fizic atragator intr-adevar ademeneste baietii, dar ce fel de baieti ademeneste in primul rand? Nu este chiar o fericire…ca sa spun asa. In zilele noastre, multe relatii esuate (si implicit dezamagiri sentimentale) au avut la baza atractii fizice.

    Reply

  16. Lore
    iulie 28, 2010 @ 10:02 am

    port bluze largutze , crede-ma ..pt k imi e rusine.. 😐 stiu ca multe fete isi pun silicoane dar asta nu imi da incredere in mine.. 🙁 vara asta nici nu prea am iesit afara..de rusine..e aiurea.abia astept sa fie mai frig ca sa am un ceva mai grosutz pe mne :sad:(

    Reply

  17. Filofteia
    iulie 28, 2010 @ 1:04 pm

    Lore…stai linistita ca nu are de ce sa iti fie rusine.Asa ti-a dat tie Dumnezeu sa ai sanii mai mari.Sunt fete care ii au mai mici(cazul meu si nu ma simt deloc complexata de asta,chiar daca la varsta mea inca nici nu am nevoie de sutien)si altele care ii au mai mari(cazul tau si a multor alte fete).Atata timp cat tu nu te folosesti de natura ta ca sa atragi baietii si daca nu poti decolteu e foarte bine.Poarta bluze largi,sutiene care sa nu iti ridice sanii,sa nu porti veste stramte sau diverse curele care se strang pe burta.Ai putea sa iti pui deasupra bluzei o esarfa pe care sa o legi de gat,cred ca va mai masca intr-un fel corpul.
    Sa nu iti fie rusine ca oricum natura omului nu o poti schimba.Iesi afara la aer liber,doar nu oi fi tu singura fata care are sanii mari si in plus sa stii ca lumea nu sta sa se uite fix la tine..fiecare merge pe strada cu treaba lui.

    Reply

  18. Saurian
    iulie 28, 2010 @ 5:02 pm

    Filofteia, în momentul în care vei vedea pe băieţii din jurul tău că te privesc ca pe un obiect şi toate răutăţile pe care le pot face unii băieţi ai vedea lucrurile altfel.

    Reply

  19. Filofteia
    iulie 28, 2010 @ 5:52 pm

    Ai dreptate,stiu ca baietii(sau cel putin unii) vad fetele ca pe un obiect dar nu pot sa transmit ura mea pt ei si celorlalti.Mi s-a intamplat de multe ori sa se ia de mine pe strada sa-mi vorbeasca urat sau sa-mi faca diferite semne fara ca macar sa-i bag in seama.Cred ca asta e placerea lor,le place sa imprastie venin pe unde merg dar imi fac rau singura daca m-asi gandi la asta,uneori cand sunt suparata ma mai mint singura ca or mai fi exceptii…si cred totusi ca or mai fi,refuz sa cred ca toti ar fi la fel.

    Reply

  20. Saurian
    iulie 28, 2010 @ 6:56 pm

    Eu sunt băiat cuminte. Întreab-o pe Phoenix dacă vrei. 😀

    Reply

  21. Phoenix
    iulie 28, 2010 @ 10:18 pm

    @Filofteia: nu-ti fa griji, chiar exista exceptii, baieti foarte cuminti. Nici eu nu-i inteleg pe restul de ce tin mortis sa iasa in evidenta cu un comentariu, chiar si neplacut, probabil au frustrari mari sau, si mai probabil, nu sunt prea dotati intelectual… Noi sa fim cu Dumnezeu ca are El grija sa ne fereasca

    Reply

  22. Lore
    august 1, 2010 @ 10:06 am

    multumesc Filofteia :-)!am sa incerc faza cu esarfa..dar acum totusi e prea cald pt esarfa..asta este 😀 o sa astept sa treaca vara,nu am de ales 🙂

    Reply

  23. Adrian
    august 1, 2010 @ 4:00 pm

    lol deci lore sa iti zic cum sta treaba sunt unii oameni pe globu asta fara scop sunt doar de umplutura, considerai maimute evoluate astia is genu care i-ai descris in articol si ma refer la ambele sexe sincer eu stau si ma gandesc cateodata ce rost au creaturile astea pe pamant ca inteligenta nu o sa caute,credinta nici atat ,cauta doar bani,sex,sunt egocentrici sincer acuma daca poate cineva sa imi zica care ar fi calitatile lor as fi foarte bucuros de ex manelistii de zi cu zi care ii vedem pe strada cu telefonu pornit cu o piesa de la guta imbracati cu bluze roz zici ca is femei imi vine doar sa ii distrug o stai sunt crestin :-)) cateodata uit scuzatima dar am avut altercatii cu persoane de genu lol.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *