“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ţineţi acest post pentru Maica Domnului

 

Astăzi a început şi minunatul post al Maicii Domnului. Acest post are o semnificaţie aparte deoarece postind cu credinţa pentru Maica Domnului, îţi va aduce o dulceaţă în suflet pe care n-o poţi explica. Nu se poate descrie în cuvinte frumuseţea Maicii Domnului şi ajutorul pe care îl dă tuturor oamenilor indiferent dacă aceştia îl cer sau nu.

Maica Domnului ajuta când nici nu ştii, ea ne vede pe toţi şi se roagă pentru toţi la Mântuitorul. Maica Domnului este de o smerenie covârşitoare în faţa Domnului, de o blândeţe ieşită din comun şi acoperă cu sfânt acoperământul ei pe noi toţi, că pe nişte copii.

Măicuţa este ocrotitoare tuturor, înţelege fiecare suspin şi fiecare durere, bucurie sau necaz. Maica Domnului este mântuirea, scăparea şi salvarea noastră, ne iubeşte...da ne iubeşte foarte mult, iar acest lucru este peste putinţă noastră de a înţelege.

Ţine-ţi acest post pentru Maica Domnului, pentru fiecare lacrimă de-a ei care curge atunci când se roagă pentru noi. Gândiţi-vă la Maica Lui Dumnezeu câtă dulceaţă şi blândeţe are şi ţine-ţi acest scurt post ca mulţumire pentru milostivirea ei. Oare cine mai ţine acest pământ, cine-L indura pe Dumnezeu să se mai milostivească de noi, dacă nu Măicuţa Domnului care se roagă pentru noi.

Nu trebuie să spui multe cuvinte ca să te apropii de Măicuţă, o inimă caldă, un gând bun, chiar şi o îmbrăţişare te va apropia de Măicuţă, pentru că ea ne aude neîncetat.

Ocrotitoare să vă fie Măicuţă acum şi pururea, să vă miluiască şi să vă aducă pace, binecuvântare şi multă iubire. Iubiţi pe Măicuţa Domnului căci Ea vă iubeşte nespus de mult.

(Oana)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."