Skip to content

8 Comentarii

  1. Ileana
    iunie 15, 2009 @ 3:53 pm

    de sport ce ziceti?

    Reply

  2. Adina
    iunie 16, 2009 @ 7:50 am

    Sportul de ex.inotul, tenisul, activitatile in natura, munca la gradina, reusesc sa ne elibereze de acest surplus de energie.

    Reply

  3. mihai
    iunie 18, 2009 @ 10:01 pm

    Sportul nu este de ajuns va spun.Eu sunt sportiv si stiu Numai rugaciunea este principalul medicament

    Reply

  4. Metodios
    octombrie 29, 2009 @ 5:11 pm

    Noi ii dam singuri arme diavolului,dupa cum bine s-a spus in articol,fiindca nu avem paza simturilor,nu tinem post si nu ne rugam.De asemenea e nevoie si de munca fizica,nu sa stam la birou sau sa lenevim.Asa lucreaza diavolul,prima data te face curios sa incerci dulceata pacatului,te imbie sa-ti rasfeti simturile,”sa te simti bine”,ca nu poti sti daca e bun sau nu daca nu incerci,dupa care te prinde in patima din care greu mai scapi.Adica el ne duce la tensiune sexuala si apoi tot el ne invata cum s-o defulam.De aceea e mai bine sa prevenim decat sa tratam.

    Reply

  5. Cotiuga Florina
    iunie 13, 2010 @ 3:26 am

    P.S.Pentru ca suntem cu TOTII BURICOSI carnali…avem lupta cu trupul si dupa cu duhurile…noi vrem sa invingem duhurile dar uitam ca suntem trupuri,,putregai legat cu sarma”si mai vrem ca copilasii nostri sa se mantuiasca?cum impunandu-le sa faca ce nu facem noi de fapt?Unde este Puterea Cuvantului?Puterea Exemplului ? LA DUMNEZEU:,,Cu Dumnezeu Innainte”

    Reply

  6. Hanganu
    ianuarie 22, 2016 @ 10:07 am

    Dar de ce trebuie sa ne abtinem?

    Reply

  7. Caterina Ilionescu
    ianuarie 24, 2016 @ 8:25 pm

    @Marcel:

    Nu putem sa dobandim Duhul Sfant, scopul nostru, ca si crestini, decat daca vasul trupului nostru este curat…Ori satisfacerea placerilor trupesti in mod egoist prin masturbare, pornografie- pe scurt de unii singuri- nu este un lucru binecuvantat de Dumnezeu si curat. Cu totul altceva este daca placerea este impartasita intre cei doi soti, care au tot dreptul sa se bucure unul de celalalt in toate sensurile deoarece sunt uniti cu binecuvantarea deplina a lui Dumnezeu asupra dragostei lor. Aceea nu mai este placere egoista, ci daruire, bucurie si -atentie- responsabilitate!aceasta este calea fireasca lasata de Dumnezeu! De aceea daca vrem sa ne pastram curati ne vom abtine de la asemenea manifestari inutile si egoiste, prin care se cauta doar placerea. Si, cum spune Sfantul Apostol Pavel in Epistola 1 catre Tesaloniceni , cap.4, 3-5 ” caci voia lui Dumnezeu aceasta este: sfintirea voastra. Sa va feriti de desfranare, ca sa stie fiecare sa isi pazeasca vasul sau in sfintenie si cinste, nu cum fac neamurile care nu cunosc pe Dumnezeu”. Ce mult ne iubeste Dumnezeu, pentru ca vrea sa fim sfinti, El, Unul Sfant!

    Reply

  8. LuciaS
    ianuarie 26, 2016 @ 8:38 pm

    Marcel, daca nu iti ajunge răspunsul Caterinei, întreaba-L pe Dumnezeu. Dar cand Il intrebi, sa fii sincer. Si dupa sinceritatea ta vei primi răspuns. Amin

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *