"Acatist către Maica Domnului la icoana Pantanassa de la Mănăstirea Vatoped din Muntele Athos"
citește
adaugă comentariu | adaugă impresie

Seară de rugăciune pentru Mihaela Marin de 14 ani dispărută de acasă și pentru toți copilașii dispăruți (ora 22.30)

adăugat pe 2017-06-21
Acatist către Maica Domnului la icoana Pantanassa de la Mănăstirea Vatoped din Muntele Athos

Dragilor în această seară la ora 22.30 aș vrea să ne rugăm pentru Mihaela Marin, fata cea mare a doamnei Rodica Marin din Galați, pe care voi ați ajutat-o în ultimii doi ani de mai multe ori. A dispărut de acasă din data de 14 iunie chiar cu o zi înainte de a se termina școala. Mihaela este o fată foarte cuminte și liniștită. Nu avea calculator, nici telefon, nici internet, și nu era o fată care să lipsească de acasă și să stea în compania prietenilor prin oraș.

Mihaela este un copil sărac, care locuiește cu mama sa și cu cele 4 surioare și 2 frățiori ai săi. Până anul trecut Mihaela a locuit împreună cu familia ei într-o bordei, o casă de chirpici la marginea orașului Galați pe centură, fără apă, fără gaze, fără curent electric, într-o sărăcie înspăimântătoare. Acum primăria le-a oferit o locuință socială în zona portului din Galați.

Mihaela a dispărut de acasă fiind îmbracată în pantaloni scurți, maiou și papuci. Una din colegele sale spune că un bărbat o urmărea la școală și o amenința. Poliția presupune că e posibil ca Mihaela să fie sechestrată. E dată în consemn la vamă și poliția este în alertă pentru a o găsi. Doamna Rodica, mama ei, este distrusă și plânge în continuu, și se teme ca Mihaela să nu pățească ceva.

Domnul ne învață să sprijinim pe cei în suferință, să punem umărul și să ridicăm crucea lor.

Vă propun ca în această seară să citim Acatistul Maicii Domnului la icoana Pantanassa, prin care Preacurata a făcut multe minuni în lume. Vă rog cereți Domnului cu inimă zdrobită s-o ajute pe această fetiță săracă și pe mama ei îndurerată. Să ne rugăm deasemenea și pentru toți copilașii dispăruți și pentru toate fetele sechestrate și chinuite fără voința lor.

Vă aștept cu drag alături de noi la ora 22.30.

Doamne ajută!