“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Seara de rugăciune

Rugăciune pentru copilașii ai căror părinți sunt plecați în străinătate

Detalii aici >

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

O, Iisuse Bun, îmi lipseşti atât de mult

Of, Doamne Iisuse, iar m-am depărtat de Tine şi din cauza asta nu mai pot simţi iubirea. Sufletul meu e pustiit, gol şi rece. Simt o durere în suflet. Este în locul în care înainte stăteai Tu. Îţi făcuseşi sălaş în sufletul meu şi mă încălzeai cu pacea şi cu bucuria Ta. Dacă te ştiam pe Tine acolo, nu mă mai temeam de nimic, nu-mi mai trebuia nimic altceva. Eram eu şi cu Tine şi era de ajuns. Aş fi putut  să trăiesc  aşa toată viaţa, o veşnicie. Mă simţeam iubită, ocrotită şi fericită.

Deja începuse să-mi  îngheţe  sufletul iar privirea-mi devenea că o fiară. Nimeni nu mai era binevenit în preajma mea. Fiorul dragostei dispăruse. Am încercat să privesc înlăuntrul meu dar n-am văzut nimic pentru că era prea întuneric. Atunci am început să bâjbâi prin beznă, umblam şi rătăceam prin cămările sufletului meu. Şi am ajuns într-un loc în care ştiam că odată fusese Ceva…dar nu simţeam decât o rană care sângera puternic. Sufletul meu durea cel mai mult în locul acela, pentru că înainte fusese încălzit de Tine.

O, Iisuse Bun, îmi lipseşti atât de mult, Te rog să mă ierţi pentru că, în răutatea mea, Te-am răstignit din nou. Te rog, învie iar alături de mine, trezeşte-mi sufletul la Viaţă ca să nu mai stau în întuneric ci să văd şi eu Lumina!

(Patricia)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."