“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Seara de rugăciune

Rugăciunea către Preacurata Născătoare de Dumnezeu, miercuri 23 august 2017, ora 22.30

Detalii aici >

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Paula: "In sinea mea mereu am stiut ca nu vreau sa fac dragoaste inainte de casatorie"

Buna! Eu am 24 de ani, si da, sunt virgina :) Si este un lucru de care sunt mandra!

Mi-am facut in sfarsit curaj sa scriu povestea mea. La 24 de ani pot sa spun cu mandrie ca sunt virgina, iar asta o spun pentru ca multe fete sa aiba curajul sa ramana hotarate, sa nu se ia dupa gura lumii.

De mica am crescut in credinta, iar viata m-a facut sa dau peste oameni minunati de la care am avut doarte multe de invatat, si mai ales am dat peste foarte multe carti, si peste Dumnezeu. In sinea mea mereu am stiut ca nu vreau sa fac dragoaste inainte de casatorie, pentru ca imi voi pierde inocenta mea, si puterea de a merge un fata lui Dumnezeu sa ma rog. Stiam ca am sa regret si am vrut sa nu fac ceva sa regret toata viata.

Prima mea relatia mai serioasa a fost in primul an de facultate. El ar fi vrut, desi la inceput a zis ca ma accepta asa cum sunt, pe parcus a vrut sa ma fac sa renunt la credinta mea, si sa ma convinga sa facem.. Dar pur si simplu simteam ca nu e omul potrivit pt mine, ca nu cu el as putea sa imi petrec restul zilelor, si ne-am despartit.

Am mai avut un prieten, care dupa cateva luni, mi-a zis ca se desparte de mine, ca el nu poate sta langa mine doar asa "degeaba". Asta a fost anu ltrecut in martie. Dupa ce m-am desparitt de el, mi-am pus credinta si mai mult in Dumnezeu. Stiam ca e bine ce fac, eram impacata, desi aveam 23 de ani se eram virgina, stiam ca e bine. Atunci m-am rugat enorm de mult la Dumnezeu, mi-am pus toate sperantele in El, pentru ca stiam  ca va aparea cineva care ma va aprecia si ma va iubi.

Vreau sa mai spun ca sunt o fata frumoasa, si nu ca sa ma laud, dar ca sa spun ca nu am dus niciiodata lipsa de isipite, dar daca ai putere si credinte, se poate!

Dumnezeu m-a rasplatit..Am un prieten minunat, de 1 an si 2 luni, ne iubim enorm. El este "curat", ca si mine, de accea nu avem dificultati in a ne pastra pana la cassatorie.

Stim ca asta e ceea ce trebuie sa facem oentru a fi toata viata fericiti. Ne iubim asa de mult  pentru ca am avut timp sa ne cunmoastem sufletele, sa vorbim, sa visam, sa ne rasfatam...Luciri de care, probabil, nu am fi avut timp daca ne-am fi inceput activitatea sexuala.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a oferit iubirea sincera, si tot ceea ce pot sa spun este ca MERITA SA ITI ASTEPTI JUMTATATEA TRIMISA DE DUMNEZEU!

Chiar daca nu e usor, si unii te judeca, merita din tot sufletul sa astepti, si atunci simti cu adevarat rasplata Sa!

(Paula, 24 de ani)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."