“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

N: "Simt un regret, ca nu am fost si eu un tanar care sa ii slujeasca in fecioria lui de pana la casatorie lui Hristos"

Buna ziua,

Numele meu este N si sunt un baiat de 26 de ani. M-am gandit sa va spun si eu povestea mea in speranta ca poate va fi de ajutor cuiva.

De la varsta 12-13 ani am inceput sa savarsesc pacatul malahiei (masturbarii), am vrut sa vad cum e. Nu stiu de ce sustin unii, prin diverse reviste si situri, ca masturbarea nu are efecte negative; ba inca sustin, in nestiinta lor, ca e benefica. Eu din cauza acestui pacat am refuzat sa mai merg la biserica. Pacatul acesta mi-a facut mult rau: mi-a adus probleme la aparatul urinar, m-a facut sa fiu mai inchis, mai egoist si mai frustrat, m-a lasat fara o parte din puterea de concentrare si mi-a murdarit sufletul.

Dupa vreo 7-8 ani de zile, Dumnezeu s-a folosit de dorinta mea de desfranare cu o fata si m-a adus din nou la biserica. De atunci am si renuntat la pacat. Nu stiu cum "am" reusit, chiar nu imi aduc aminte si nici nu imi pot explica, dat fiind ca inainte eram foarte robit de acest pacat.

Urmarile acestui pacat inca le mai simt in corpul si in sufletul meu.

Simt un regret, ca nu am fost si eu un tanar care sa ii slujeasca in fecioria lui de pana la casatorie lui Hristos, dar simt si o mica satisfactie, ca in acesti ani de cand am renuntat la pacat m-am nevoit un pic si a fost frumos.

Celor care inca sunt in feciorie as vrea sa le zic sa nu faca dupa obisnuintele vremurilor sau sa se ia dupa diversi "specialisti" ci sa pastreze pana la casatorie comoara pe care o au. Le va fi de folos si pentru trup si pentru suflet. Le va fi de folos si in viata aceasta trecatoare dar Hristos le va da rasplata si in viata viitoare.

Un baiat de 26 de ani

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."