“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Seara de rugăciune

Rugăciunea către Preacurata Născătoare de Dumnezeu, miercuri 23 august 2017, ora 22.30

Detalii aici >

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Simona: "Am cazut in pacatul desfranarii pe la vreo 16 ani jumate"

Am cazut in pacatul desfranarii pe la vreo 16 ani jumate. Am facut asta din teama ca cel care cica imi era iubit ma va parasi daca nu fac asta pentru el. Nu mi-am dat seama ca el nu tinea la mine deloc. Pentru el eram o noua fata in pat, atat doar. Chiar daca am facut asta pentru el, el nu a avut nicio clipa mustarari de constiinta sa nu mai umble cu alte fete. Si i-am trecut cu vederea mult prea multe. Am facut asta desi in sinea mea simteam ca nu e bine, nu eram impacata cu asta. Si cand m-am spovedit in anul urmator nu am spus la preot pentru ca imi era rusine.

Desi m-am despartit de acel baiat au urmat si altii pentru ca imi pierdusem respectul fata de mine si credeam ca daca am facut o data asta acum degeaba ma opresc, oricum nu mai am nimic de castigat. Nimic mai gresit pentru ca pana la urma nu e asa grav ca un tanar face asta cat e grav ca nu vrea sa renunte sa se ridice din mocirla in care a intrat, asa cum eram si eu. Pe la vreo 20 de ani mi-am dat seama ca trebuie sa ma opresc pentru ca Dumnezeu ma iarta daca ma opresc si ma ajuta sa ma ridic. Un rol foarte important in a iesi din acea bezna a pacatului il are duhovnicul, fara ajutorul lui nu prea reusesti sa faci mare lucru.

Au trecut 5 ani de cand ma oprisem din acest urat pacat si cred ca incepusem sa ma mandresc cu acest lucru, dar Dumnezeu in milostivirea Sa m-a lasat sa cad din nou in acest pacat, nu pentru ca El vroia ci pentru ca eu ma credeam vindecata si am crezut ca-l vindec pe actualul meu sot singura de acelasi pacat dar m-am inselat. Am cazut din nou in desfranare si tot Dumnezeu cu ajutorul duhovnicului (Pr. Ciprian Negreanu din Cluj) ne-a scos din nou din mocirla si am reusit ca pana la nunta sa nu mai cadem in pacat. Nu a fost usor dar a meritat. Cei care nu ati cazut in acest pacat incercati sa invatati de la noi cei care ne-am ars deja si nu cedati orice ar fi, iar cei care ati cazut nu deznadajduiti, Dumnezeu va iubeste mai mult decat credeti voi si va asteapta sa va ridicati. Trebuie doar sa vreti cu adevarat, El o sa va ajute!

(Simona, 25 de ani, Bistrita)

 

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."