“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără de vară în Munții Apuseni (22-29 iulie 2017)

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Cristina:"Sa spun acum ca imi pare rau pentru ce am facut, nu cred ca ajuta la nimic, faptele sunt facute"

Doamne ajuta, m-am gandit mult daca ar fi bine sau nu sa scriu si eu ceva azi la acest subiect, recunosc ca nu prea stiu ce as putea spune deoarece cred ca este un subiect foarte delicat .....o sa incerc totusi.

Chiar de la inceput trebuie sa felicit aceasta campanie, personal mi se pare foarte folositoare tinerilor, desi este destul de greu, nu imposibil, cu ajutor din partea prietenilor si duhovnicului, si multa vointa cei care-si doresc, reusesc. Asa cum deja se stie nu sunt un exemplu bun, deci personal nu prea am ce spune despre mine deoarece mi-am inceput viata nu exact cum ar fi trebuit, tocmai ca eram destul de departe de Biserica. Desi mergeam destul de des, mi-a lipsit un duhovnic, curaj si sprijinul tinerilor de varstra mea credinciosi

Sa spun acum ca imi pare rau pentru ce am facut, nu cred ca ajuta la nimic, faptele sunt facute, marturisite duhovnicului, iar familia noastra este asa cum este in primul rand datorita faptului ca n-am inceput cum trebuia. Nu stiu cat o sa ajute sau nu marturia mea dar stiu ca azi daca as fi tanar as incerca sa pun mai mult pret pe sfatul parintilor mei, as incerca sa ascult si de ceea ce-mi spune constiinta si as asculta mai putin de ceea ce spune lumea, de ce fac majoritatea tinerilor.

Singurul lucru care pot sa-l mai fac acum cred ca este sa incerc sa ma apropiu cat mai mult de copiii mei, sa reusesc ca macar ei sa nu treaca prin ceea ce am trecut eu Stiu ca este destul de greu dar vreau sa incerc, cer sfaturi, pareri, incerc sa-i apropii de Biserica deoarece stiu ca de acolo pot invata ceea ce este bine.

Asa cum se stie fiecare gresim, cred ca important este ca sa facem cat mai putine greseli iar atunci cand totusi se intampla sa nu dejnadajduim, sa cerem iertare Domnului.

Domnul sa ajute tuturor tinerilor care doresc sa-si pastreze fecioria pana la cununie sa si reuseasca iar cei care nu au reusit, sa aiba puterea de a nu deznadajdui. Domnul ne iubeste pe toti, cautandu-L, cerandu-i iertare, stand in preajma Lui cu timpul orice rana este vindecata chiar daca uneori dureaza mai mult.

Tuturor multa rabdare si putere de a se ruga deoarece asa cum de stie rugaciunea este foarte folositoare ...

Cristina L.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro