“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Roxana: "Am decis sa "intregim" relatia si sa avem "prima data impreuna""

Era prima relatie in care iubeam cu totul, ma daruisem complet, se intamplau lucruri care ne dovedeau intru totul ca suntem unul pentru celalalt.

Am decis sa "intregim" relatia si sa avem "prima data impreuna". A fost...la fel ca inceputul relatiei. Chiar atunci cand se intampla m-am gandit" Doamne, cat de frumos e!" si de aici am crezut ca avem binecuvantarea LUI. Ce subtil si sigur e ala rau! Au mai fost de multe ori apoi, si dupa ce se termina impreunarea trupeasca ni se parea ca sufletul ne e...gol, pustiit, nelinistit, framantat si indoit de intrebari...Sigur era Domnul care se framanta acolo.

Adevarata viata (pana atunci a fost doar un trai)a inceput cand am venit la Cluj, l-am gasit pe Parintele Ciprian si m-a facut sa simt, nu doar sa inteleg, cat l-am maniat pe Domnul. Sa zicem ca nu credeti nimic, ca vi se par povesti invechite. Ganditi-va asa-Domnul e Stapanul tuturor si are regulile si dorintele lui. Noi am calcat poruncile Lui, nu am facut voia Sa. Atunci sa nu ne miram cand o sa fim dojeniti(adica pedepsiti).

Acum am redescoperit atingerea mainilor, fiorul privirilor, imbratisarile cu tot sufletul. Suntem noi, si mereu ne straduim sa ii facem loc lui Hristos intre noi. Nu reusim mereu, dar ne tinem tare in continuare. Trupeste vom astepta pana la casatorie. Am stabilim deja logodna. Cred ca va dati seama de ce e greu pe calea asta. Ma rog pt Parintele care ne-a daruit viata . Cand sufletul zburda, toate greutatile par ocazii pentru intarire.

Va rog din suflet- daca o/il iubiti, lasati sa culmineze dragostea trupeasca dupa casatorie, sa fie pentru nastere de bebe si mai multa apropiere. Incercati sa intelegeti, acceptati macar, chiar daca nu credeti, veti vedea mai tarziu- nu e bine si sunt zbuciumari de nu va fi asa. UNDE DUMNEZEU NU E, NIMIC NU E!!!!

Fericire ziditoare sa aveti!
Roxana, 21 de ani, Cluj

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro