“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Diana: "Ma simteam atat de murdara incat ziceam ca nu pot calca nici in biserica"

La 20 de ani, timp de un an am trait in desfranare, apoi au urmat inca doua "inceputuri" intamplatoare cu gandul de a intemeia o relatie serioasa in vederea casatoriei. Dar cum putea fi ceva serios cand eu ma racisem de Sf Biserica si Tainele ei? Ma simteam atat de murdara incat ziceam ca nu pot calca nici in biserica..ce inselaciune..! Bunul Dumnezeu este atat de milostiv si iubitor dragi mei incat nu exista cuvinte a exprima, mintea nu cuprinde iubirea nemarginita a Sa.

Astazi sunt casatorita cu cel mai minunat om,ne-am intalnnit acum un an, ne-am cunoscut si am luptat a ne pastra pana anul acesta in iulie cand ne-am casatorit. Sfintele Taine din Biserica Ortodoxa ne-a luminat si inteleptit in cele bune si de folos si nu in ultimul rand duhovnicul nostru! Bunul Dumnezeu a avut multa grija in a ma smeri si indrepta, el pastrandu-si feciora pana la varsta de 26 ani! Bunul Dumnezeu sa aiba in grija toti tinerii!

Doamne ajuta!

Diana, 25 de ani, Ramnicu Valcea, absolventa

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."