“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Excursie în Munții Făgăraș

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

George: "Oare iubirea inseamna "cu cat o fac cu mai multi, cu atat mai bine"?"

Slava Domnului pentru toate! El mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca bucuria nu sta in cele trecatoare si nici fericirea nu o sa dobandesti ascultand glasul lumii si am deci sa-mi pastrez fecioria pana la casatorie prin mila Lui Hristos.

Suntem o turma, o gloata care asculta de instincte, robi simturilor si placerilor sau suntem mai mult decat atata? Avem cumva o identitate, o unicitate si un chip divin ?

Cautam iubirea sau ne inselam cu senzualul si trecatorul? Oare iubirea inseamna "cu cat o fac cu mai multi, cu atat mai bine"? Vrem o lista intreaga de trofee feminine? Sau vrem sa cunoastem ce e aia o iubire? De ce omule vrei bunul ce nu iti aduce nimic, de ce vrei sa simti doar fum si ceata inca de cand esti mic? De ce omule nu stii tu ce e aia Iubire si imi spui mie ca din placere tu ai o meserie? Tu omule vrei a le tale sfaturi a urma, si ma indemni sa iubesc fapta cea rea? Oare pe cine voi crede pe tine calator sau pe cel Nemuritor? Cui voi sluji mie si trupului putrezitor sau Iubirii sa ma fac adanc culegator?

Nu sta omule ! nu te lasa ! nu crede cele ce vezi ! cele ce auzi ! in glasul lumii multi s-au facut dobitoace ! crede si cerceteaza Iubirea adevarata ! cugeta si traieste ! roaga-te si fecioria o cinsteste ! in curatie de vei vietui multe vei dobandi ! noi ce Mirelui slujim am fost mereu o minoritate, insa mai mare decat orice turma ce crede ca are libertate! Lui Hristos urmaritori a ne face este sudoare si lupta, dar cum altfel sa dobandim cununa cea Sfanta?!

Tinere tine minte de vei vrea sa slujesti Lui Hristos si a duce o viata sfanta, NU VEI FI NICIODATA SINGUR, ORICE AR ZICE SAU AR FACE LUMEA!!!!

George, 18 ani

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

 

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro