“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Mihaela: "M-am pacalit mult timp că ce fac eu nu e "tocmai" pacat"

Eu am cazut in pacatul desfranarii, nu chiar cu totul ducandu-l pana la capat, dar m-am pacalit mult timp că ce fac eu nu e "tocmai" pacat. Incet, incet duhovnicul meu a stiut sa imi slefuiasca constiinta si sa imi deschida ochii. Pot sa zic ca am pierdut o relatie de 3 ani in momentul in care am hotarat ca gata, nu mai pot contiunua asa. Eram convinsa ca ma iubeste si ca o sa inteleaga, dar se pare ca el nu considera ca facem nimic rau, ca e firesc sa fie asemenea dovezi de afectiune daca ne iubim, ca atunci ar trebui nici sa nu ne sarutam ca totul e pacat.

Dumnezeu a fost mereu in constiinta mea, si mult timp am inecat glasul Lui in fel si fel de argumente insa El a avut rabdare cu mine si m-a asteptat. Acuma am ceva mai de pret decat dragostea fostului meu prieten, am liniste in suflet si constiinta usoara. Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ar putea sa o faca vreodata un alt om.

Mihaela, 25 de ani, Suceava, programator

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."