“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Magdalena: "Eu si sotul meu ne-am pastrat curatia trupeasca pana la momentul cununiei"

Eu si sotul meu ne-am pastrat curatia trupeasca pana la momentul cununiei si consideram fara nicio ezitare ca Dumnezeu rasplateste fiecaruia, cu siguranta, aceasta jertfa. O consider jertfa doar in contextul lumii decazute in care traim, dar si gandindu-ma la lipsa modelelor concrete. Multi cad...si gasesti destul de rar oameni care sa te indemne la pastrarea fecioriei. In cazul meu, cred ca darul lui Dumnezeu este insusi sotul meu, care nu a mai fost al nimanui inainte si pe care Dumnezeu mi l-a daruit mie intreg.

As vrea sa mai aduc o marturie despre niste prieteni foarte buni, care inainte de a intra in biserica, au fost impreuna trupeste. Dar dupa ce au intrat intr-o randuiala de viata crestina, au incetat sa mai faca acest lucru, desi locuiau in aceeasi camera, in acelasi pat...si asta s-a intamplat cativa ani de zile...pana s-au casatorit. Baiatul suferea de o forma de hepatita din cauza careia, capacitatea lui reproductiva era serios afectata...nu putea avea usor copii. Minunea...mai bine zis rasplata infranarii lor a venit imediat dupa casatorie, cand, desi avea problemele de care am amintit, au zamislit un prunc deosebit, chiar de la prima incercare. Consider ca alte explicatii, pareri, sunt de prisos. Intamplarea aceasta vorbeste de la sine.

Magdalena, 25 de ani, Bucuresti

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."