“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Mihai: "virginitatea mi-am pastrat-o, dar fecioria am pierdut-o de mult."

Eu sunt Mihai, student in anul 4 la Facultatea de Automatica si Calculatoare, am aproape 22 de ani.

De cand era mic, de la gimanaziu apoi la liceu, am avut aceasta idee minunata de a-mi pastra fecioria pana la casatorie. Din pacate incepand cu anul 2, am dat peste niste ispite ale trupului pe care nu mi le-am imaginat vreodata, si de atunci pana in ziua de astazi incerc sa ma lupt cu ele, am apelat si la un preot care ma ajuta. Totusi am pacatuit, dar nu m-am unit cu prietena, adica as putea spune ca virginitatea mi-am pastrat-o, dar fecioria am pierdut-o de mult.

Sunt un inflacarat al idei de a ne pastra pana la casatorie, de aceea nu am facut pasul acesta desi ispite au fost, dar cum am mai spus mi-am pastrat doar virginitatea, nu si fecioria. Cu timpul si cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca sa-mi regasesc fecioria pierduta, atunci cand privesc la o fata sa-i vad chipul lui Dumnezeu in ea si sa nu o vad ca pe un prilej de a-mi satisface dorintele ascunse ale trupului; acest lucru se poate doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Sa va ajute Dumnezeu sa gasiti cati mai multi tineri cu aceasta dorinta, indiferent de ceea ce au facut pana la acest moment, daca au speranta si isi doresc din toata inima, Dumnezeu nu trece cu vederea si ajuta.

Doamne ajuta!

 

Mihai, 22 de ani, student

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."