“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Gicu: "Eu dintotdeauna am vrut sa ma pastrez pentru casnicie, ea la fel"

Am avut o singura femeie in viata mea cu care m-am culcat si nu mi-a parut rau, desi stiam ca este pacat sa faci asa ceva inainte de casnicie, dar credeam ca ma iubeste si vom gasi o cale sa fim impreuna si prin casnicie. Relatia a durat aproape 3 ani. Ne-am despartit, nu din motive sexuale ci din altele, datorate secolului XXI : ritmuri de viata diferite, eu eram mai vitezoman, ea stagna.

Acum sunt intr-o relatie de aproximativ 2 ani cu o fata minunata care ma iubeste enorm, este crestina, se duce la biserica, se roaga, se spovedeste, se impartaseste si face tot ce un bun crestin stie ca trebuie facut ca sa ii placa lui Dumnezeu.

Eu dintotdeauna am vrut sa ma pastrez pentru casnicie, ea la fel. Fiecare relatie a noastra care a inclus si sexul s-a terminat. Noi doi am decis sa nu facem nimic pana cand nu depunem juramantul de fidelitate in fata lui Dumnezeu, pentru ca astfel vom fi mai puternici si vom place Lui. Desigur, unele nopti se mai lasa peste noi, ne sarutam, ne jucam, ne alintam, dar doar atat. Chiar si jocul acesta are farmecul lui. Ne iubim si ne respectam unul pe celalalt chiar mai mult, pot sa spun, decat alte cupluri, pentru ca stim sa ne ascultam si stim cand sa ne oprim, cand devenim prea implicati, cand ne zboara mintea, etc.

Sunt sigur ca o sa merite sacrificiul pe care il facem.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Gicu Lopi

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."