“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Rodica: "Rezistati! E greu, dar se merita!"

Cu toate ca am inaintat in varsta, cu ajutorul Domnului, am reusit sa pastrez aceasta curatie a trupului, feciorie cum se spune. Este adevarat astazi a devenit rara. E greu sa rezisti tentatiilor. Cum am reusit? De mica am fost dusa la biserica, apoi mi-am hranit sufletul cu invataturile sfintilor parinti, am citit vietile sfintilor si am vazut lupta lor pentru pastrarea fecioriei. Apoi aveam o legatura cu duhovnicul, ma spovedeam , ma impartaseam. Nici nu vreau ma gandesc sa pierd fecioria, cum sa ma uit apoi in ochii duhovnicului?

Sfintii m-au intarit, eu m-am ferit de filme, de poze, de reviste indecente pe cat am putut.

Acum nu mai zic decat atat : Doamne , fie voia Ta! randuieste Tu Doamne lucrurile cum stii Tu" . Daca Domnul vrea ca eu sa ma casatoresc cu siguranta i-mi va trimite omul potrivit mie.

Si eu i-mi pun intrebarea : oare mai exista baieti care i-si pastreaza fecioria pana la nunta? E greu si pentru mine, e mucenicie, dar bucurie mai mare nu e, ca atunci cand te casatoresti sa fii vrednica de haina alba care o imbraci, si de cantarea care se canta " sfintilor mucenici...". Cununa aceea care se pune pe capul mirilor da dovada ca esti imparateasa, peste trupul tau, peste simturile tale, esti stapan pe tine.

Rezistati! e greu, dar se merita!

Rodica, 32 de ani, Alba Iulia, economista

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."