“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Hera: "Imi voi pastra fecioria ca sa am demnitate"

Doamne ajuta!

Am citit mailul dar sincera sa fiu nu cred ca mai sunt tineri (baieti) care sa isi pastreze fecioria. Daca ar fi asa, nu ar mai exista atatea fete ranite si apoi tot ele sa fie invinovatite. Deja dupa cate am vorbit cu oamenii nu am nicio speranta ca imi voi gasi un sot curat si nestapanit de mandrie, motiv pentru care nu intentionez sa ma casatoresc. Eu personal imi voi pastra fecioria ca sa am demnitate, spre deosebire de baieti, si imi voi dedica toata viata pacientilor (vreau ca pe viitor sa fiu medic, chiar daca sunt fata), voi infia un copil si il voi creste asa cum voi crede eu de cuviinta.

Mai bine singura si curata decat casatorita, judecata la fiecare pas si cu un barbat de second-hand care a mai avut pe alta inaintea mea. Sa fim seriosi, multi baieti nu mai sunt feciori dupa 18 ani dar au pretentii la fete fecioare, nu e drept!

Hera

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."