“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Alexandra: "Să îţi pierzi fecioria în ziua de azi înseamnă să fi normal, să fii după moda lumii"

Buna tuturor!,

Eu nu sunt căsătorită şi nici nu am un prieten. Şi asta nu pentru că aş vrea să mă călugăresc, căci dimpotrivă, vreau să îmi întemeiz o familie. Până acum nu a fost să fie însă. Cu toate astea sunt hotărâtă să îmi păstrez fecioria până la căsătorie, pentru mine şi pentru binele familiei pe care o voi avea. Să îţi pierzi fecioria în ziua de azi înseamnă să fi normal, să fii după moda lumii, însă Hristos nu asta ne cere. Ne cere să-I urmăm Lui iar El niciodată nu a făcut cele ale lumii. El iubeşte fecioria enorm de mult iar ca argument ne putem gândi la Maica Sa: fecioară înainte, întru şi după naştere.

Însă, este necesar să mai ţinem cont de un lucru. Taina căsătoriei nu este un bilet de voie către relaţiile sexuale. Dumnezeu a lăsat această taină, a întemeierii familiei, pentru naşterea de prunci şi nu pentru plăcerile noastre trupeşti. Dacă te căsătoreşti nu înseamnă că poţi să faci tot ce vrei. Căsătoria nu a fost făcută pentru perversiuni.

Alexandra, 23 de ani, Sibiu

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."