“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Excursie în Munții Făgăraș

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Viorela: "Am cazut si eu de cateva ori in pacatul desfranarii, fiind magulita de asa-zisul prieten"

Am cazut si eu de cateva ori in pacatul desfranarii, fiind magulita de asa-zisul prieten ca toata lumea o face si nu mai este acum la moda sa fii fecioara. Pe atunci nu-l cunosteam pe Dumnezeu, si nu mai tin minte daca consideram acest fapt pacat, insa imi aduc aminte ca dupa ce am cazut prima data imi era foarte rusine de mine, de oameni, credeam ca toate lumea stie ce am facut. Incetul cu incetul aceasta rusine m-a macinat mult, desi intre timp iar am mai cazut, dar nu reuseam sa zic NU si sa ascult glasul constiintei din mine.

Intre timp “prietenul meu” ma parasise, caci nu mai avea nevoie de mine. Parasirea a fost cumplita, cazusem intr-o mare deznedejde si pustiire sufleteasca, chiar imi veneau ganduri de sinucidere. Dar Dumnezeu avea alte planuri cu mine, mi-a scos in cale o fata care era foarte apropiata de El, si ea m-a ajutat sa ajung la un duhovnic iscusit si sa ma spovedesc curat. Canonul a fost unul greu si dureros, dar Duhovnicul m-a ajutat enorm sa revin pe calea cea dreapta! Cativa ani buni am plans si m-am rugat Bunului Dumnezeu sa ma ierte si sa-mi dea un sot cu care sa pot intemeia o familie crestina si langa care sa ma pot mantui. De multe ori cadeam in deznadejde, ca pentru pacatul meu Dumnezeu nu-mi da un sot ortodox practicant, dar duhovnicul ma ajuta si iar o luam de la capat cu lupta. Asa au fost cativa ani buni, si chiar si atunci cand l-am intalnit pe actualul meu sot. Pana ne-am casatorit am dus o viata de simpli amici, doar ne tineam de mana, rareori ne imbratisam dar de sarut nici nu a fost vorba, si toate din cauza faptului ca trupul ma ispitea foarte tare. Si mult am mai plans acest pacat care si acum imi aduce suparare cand imi amintesc de el.

Acum sunt casatorita, am nascut recent un copilas, si tare ma bucur ca Dumnezeu m-a ajutat sa ma intorc la El, sa-L cunosc, saLl gust si sa ma bucur de El cu familia mea intreaga. Ma bucur si Il slavesc ca m-a ajutat, in ciuda pacatelor mele, sa-mi intemeiez o familie crestina, cu randuiala si cu multa dragoste. De multe ori ma gandesc ce bine ar fi fost daca nu cadeam in acest pacat, dar Pr Duhovnic mi-a raspuns ca a fost poate cu ingaduinta Domnului ca sa-L cunosc pe El (insa acum sa nu cadeti in pacatul desfranarii cu gandul sa-L cunoasteti pe Domnul).

Slava Tie Doamne pentru toate!

Viorela, 24 de ani

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

 

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro