“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Excursie în Munții Făgăraș

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Radu: "tot ceea ce căutam era să mă distrez cât mai tare și să cunosc cât mai multe fete"

Până să-l cunosc pe Dumnezeu aveam o viață dezordonată și agitată în care tot ceea ce căutam era să mă distrez cât mai tare și să cunosc cât mai multe fete. Nu-mi păsa decât de mine și nu trebuia să ratez niciun moment de destrăbalare că…deh…viața-i scurtă. Nimic mai greșit. Deșertăciunea deșertăciunilor, prietene.

Cu toate acestea Bunul Dumnezeu m-a ferit de acest păcat atât de dulce pe moment, dar atât de amar apoi. Părintele meu duhovnic îi numește pe cei care rezistă în timpurile acestea, să-și păstreze fecioria până la căsătorie, adevărați martiri. Cine rezistă să nu ia seama la glumele răutăcioase ale colegilor sau ale prietenilor, la îndemnurile revistelor și la presiunea atât de agresivă a publicității e un adevărat martir. Fericit este cel ce are răbdarea și înțelepciunea să se păstreze pentru Taina Cununiei și viața de familie. Până la urmă este o dovadă de iubire și respect față de persoana iubită, înaintea lui Dumnezeu.

Dar…Cine mai are timp astăzi să se gândească la veșnicie?!? Cine mai ascultă vorbele Ecclesiastului când zice că vreme este să râzi și vreme este să plângi…și vreme este să iubești…? Cine mai meditează la “răbdările” părintelui Cleopa?

Să nu căutăm bucuriile de scurtă durată, care vin cu regretele atât de apăsătoare. Ci, să căutăm mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și toate celelalte ni se vor adăuga nouă.

(Radu, 21 de ani, Suceava)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

 

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro