“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Bogdana:"Tot ceea ce facem in afara poruncilor lui Dumnezeu nu ne va satisface"

A fi fecioara pana la casatorie pare ceva nefiresc, si este cu totul anormal la baieti in zilele noastre. Dar e o mare minciuna. Din pacate copiii sunt bombardati de mici si ii cuprind pofta trupeasca. Dragele mele fete, un baiat care te iubeste cu adevarat inseamna ca iti ofera iubire adevarata si oare care e iubirea adevarata? Cine e numai iubire, Cine ne-a daruit noua iubire si mila?!

Veti observa ca tot ceea ce facem in afara poruncilor lui Dumnezeu nu ne va satisface. Un baiat/barbat puternic este cel care poate sa-si controleze instinctele. Dar asta nu inseamna ca daca e de acord cu fecioria pana la binecuvantarea preotului prin Taina Cununiei o sa fie un sot bun sau o sotie buna. Scopul fiecaruia dintre noi trebuie sa fie mantuirea si stim Calea pe care sa o urmam nu? De ce inventam scuze si umblam pe ocolisuri? Ori e ba, ori e da! "A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie." (Antoine de Saint-Exupery).

(Bogdana - 16 ani)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."