“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

MIhaela:"imi pare bine ca m-am casatorit fecioara si n-am regretat niciun moment acest lucru"

Eu nu mai sunt tanara. Am 42 de ani. Vreau sa va ajut, dar nu am deloc darul comunicarii, nici scris, nici oral. Doar atat pot sa va spun ca imi pare bine ca m-am casatorit fecioara si n-am regretat niciun moment acest lucru. Si acum ma gandesc daca si lucrul acesta a contribuit la mentinerea casnicie. Sunt casatorita de 17 ani.

Astazi,nu stiu daca mai poti convinge pe cineva sa traiasca in curatie pana la casatorie. Am incercat sa sfatuiesc pe altii sa tina post,am adus foarte multe argumente in favoarea postului, atat laice cat si religioase, dar nu au renuntat nici macar la o bomboana vinerea, adulti fiind. Cred ca foarte, foarte putini tineri vor asculta de glasul Domnului si de glasul nostru .

Trebuie aduse foarte multe argumente si trebuie insistat pe pshilogia barbatului si a femeii in acest domeniu si ca desfranarea le aduce multe suferinta si pe termen scurt si pe termen lung,Pe langa dulceata de cateva secunde a momentului;ca pacatul este o secunda de placere si un noia de suferinta, ca nu se poate desparti placerea, pacatul de de durerea sufleteasca; sa-i invatati metode de evitare a desfraului, ca degeaba le spuneti cum sa nu faca un lucru, daca nu sunt invatati sa evite lucrul respectiv.

(Mihaela, 42 de ani)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."