“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Mihaela: "O relatie presupune mai mult efort, rabdare, iubire si respect"

Bună

Sunt o adolescenta de 18 ani si pana acum nu am avut iubit.Desi imi place de un baiat si cred ca si el ma place nu imi doresc sa am o relatie cu el fiindca eu consider ca nu sunt pregatita si ca o relatie presupune mai mult efort, rabdare, iubire si respect decat sunt unele relatii dintre adolescenti din zilele noastre.

In plus un sarut este sfant pentru mine si imi doresc ca singura persoana careia sa ii daruiesc aceasta dulce inocenta, fiindca asta consider eu ca este un sarut, sa fie sotul meu.Imi doresc sa il cunosc mai bine pe acest baiat, sa vorbim si sa ne cunoastem sufletele unul altuia dar nu vreau sa il ranesc, sa isi faca iluzii desarte sau atunci cand ii voi spune parerea mea despre frumusetea si importanta unui sarut sa nu se supere si sa nu mai doreasca sa aiba vreo legatura cu mine.Poate ca unii cred ca sunt de moda veche,insa mie nu imi pasa fiindca iubirea nu s-a schimbat, ci noi oamenii ne schimbam.

Iubirea adevarata o intalnesti o singura data in viata si, daca acest baiat nu este sortirul meu, nu vreau ca pe viitor, cand voi avea o familie sa imi insel sotul chiar si numai cu gandul, amintindu-mi de primul meu sarut care de fapt a fost al altuia.Sarutul nu este o joaca, o relatie nu este o joaca ci ambele sunt asemeni unei dulci mangaieri care, in legatura cu Dumnezeu iti ating sufletul si te face sa tresari de fiecare data cand simti doar iubirea sufletului de langa tine care te iubeste asupra ta.Sper ca nu v-am plictisit cu aceste randuri, dar iubirea adevarata este numai daca cele doua suflete gemene sunt in relatie cu Creatorul iubitor.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."