“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Andrei:"Pâna nu de mult timp aveam o gandire favorabila relatiilor sexuale inainte de casatorie"

Va salut si va multumesc tuturor pentru povetele ce ni le dati noua, tinerilor.

Am observat ca pana nu de mult timp aveam o gandire favorabila relatiilor sexuale inainte de casatorie, desi ceva inlauntrul meu ma oprea in a merge mai departe de sarut si mangaieri. Tatal meu fiind absolvent al facultatii de teologie, impreuna cu mama mea ne-au oferit de mici o educatie crestina, insa cum suntem noi tinerii parca avem nevoie sa ne spuna si alcineva, o parere din afara, nu de la tata si mama, ne-afland raspunsul ce il cautam in jurul meu, am inceput sa citesc din cartile pe tema religioasa din biblioteca ce nu am cercetat-o pana atunci. Am dat de niste carti extraordinare de genul "Tinerii si sexualitatea", convorbiri cu tinerii care m-au facut sa constientizez multe lucruri ce nu le observam si printre altele si importanta de a pasii fecior in casatorie.

Chiar de 2-3 zile ma gadeam la faptul ca exista comunitati de oameni care adora muzica, arta, filmele, politica si o comunitate a tinerilor ortodocsi, eu nu am vazut pana acum, drept e ca nu m-am omorat cu cautatul. Dumnezeu mi-a scos in cale site-ul asta, dorind sa-mi arate prin exemple concrete ca sunt oameni care pretuies fecioria pana la casatorie. Asa sunt eu, slab, am nevoie de exemple, sa vad ca se poate. Cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi pastra fecioria pana la casatorie.

(Andrei, 18 ani)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."