“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Raluca: "Credeam ca e normal sa iti incepi viata sexuala in adolescenta"

Timp de 20 de ani am avut un val pe ochi. Credeam ca e normal sa iti incepi viata sexuala in adolescenta, ca asa e firesc sa se desfasoare o relatie si ca e bine sa ai mai multe experiente pana la casatorie. Cu toate astea in adancul sufletului imi doream o singura iubire, sa fiu a unui singur om toata viata si nu sa am *n. A fost suficienta o singura clipa undeva prin ianuarie, inceputul acestui an ca Dumnezeu sa imi arate lumea exact asa cum e...distrusa, intr-o singura clipa am inceput sa vad clar semnele din jur (cipuri, desfrau, acele ,,boli'' noi, faptul ca s-a creat un mediu la nivel mondial in care Dumnezeu nu prea mai are loc din pacate). Sa deschid ochii brusc a fost ca si cum as fi mers o viata intreaga cu un tren la 3000 de km/h viteza care s-a ciocnit brusc de un zid aparut din senin, cam asta a fost impactul meu cu realitatea, ca sa va formati o idee.

Dupa ceva timp am reusit sa asimilez lucrurile...cum am inceput sa le vad e o alta poveste, am primit un mail care m-a intrigat in asa masura incat am cautat raspunsuri si le-am gasit. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ferit de relatii pana acum, iar de curand am luat decizia de a nu mai cauta iubirea ci de a ma pastra pentru acel cineva care va aparea intr-o zi in viata mea si care va intelege. Sigur...mai am cateva intrebari inca fara raspuns dar cel putin am starea aceea de resemnare pe care inainte nu o aveam. Cautand raspunsuri intr-un fel...am gasit acest site care mi-a dat speranta si mi-a intarit decizia de a ma pastra curata macar din punctul asta de vedere si de fiecare data cand am dubii intru si citesc experientele povestite de altii si imi revin. Ma rog la Dumnezeu sa nu cad si sa ma ajute sa intalnesc curand acea persoana care sa ma inteleaga, nu pentru a ma casatorii pentru ca nu ma grabesc :) ci pentru a avea un suflet care sa inteleaga despre ce vorbesc si sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine.

Cu drag, Raluca, 20 de ani, Timisoara :)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."