“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Excursie în Munții Făgăraș

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Ariana: "Sufăr pentru monstruozitatea de a mă dezumaniza"

De ceva timp oscilez între bine şi rău. De mică am fost crescută în leagănul credinţei şi mă doare că nu mă pot numi o adevărată creştină. Din punctul meu de vedere, filmele şi site-urile pornografice nu oferă iubire, ci totul este făcut pentru bani.

Lipsite de sentimente, actele sexuale din acele filme sau site-uri transmit numai dorinţa/instinctul nu şi dragoste. Cei care vor să trăiască acel moment satisfăcător ar trebui să aştepte până întâlnesc persoana care le este destinată şi alături de care să îşi întemeieze o familiei "presărată" cu Duh Sfânt.

Nu este ceva în regulă să începi de acum ceva atât de fragil şi de important în viaţa unui om.

Practic iubirea trăită alături de persoana iubită nu este efemeră la fel ca şi dorinţa trăită din filme şi site-uri necuvincioase. Nu pot să judec pe nimeni şi nici nu mă pot afirma deoarece şi eu sunt om şi am greşit poate mult în faţa lui Dumnezeu.

Prin simplul fapt că am vizualizat filme şi am încuviințat plăcerea am conştientizat că nu făceam altceva decât să îmi doresc mai mult....este ca şi substanţa din sucurile care dau dependență, substanță care te face să doreşti mai mult cu fiecare înghiţitură.

Cred că ce m-a oprit cu adevărat să nu cad în păcat cu un băiat este poate faptul că sunt în strană la biserică şi atunci când cânt simt că mă înalț, că sunt o altă eu, şi mă simt bine acolo unde sunt.

Nu sunt acceptată în grupuri fiindcă nu fumez, nu beau, nu mă droghez, pentru că sunt doar eu folosind cuvinte simple dar împodobite, cântând şi amintind de Dumnezeu în fiecare clipă a vieţii mele. Sufăr pentru monstruozitatea de a mă dezumaniza....încerc să îndrept asta dar simt că nu pot.

Din cauza acelui păcat am ajuns într-o depresie acută. Nu pot ieşi din aceasta pentru că, deşi m-am spovedit, nu mă simt iertata de Dumnezeu.

Sper că voi cititorilor, să citiţi acest articol înainte să treceţi prin acel proces de dezumanizare al sufletului şi să aprindeţi candela sufletului vostru.

Zile binecuvântate ţesute de Îngeri.

(Ariana - 17 ani)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

 

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro