“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Laura R: "Am reuşit să rămânem curaţi atât eu cât şi prietenul meu"

Doamne ajută! Mă alătur şi eu acestei campanii deosebit de folositoare prin mărturia mea. Am aproape 21 de ani, sunt studentă în Bucureşti și până acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu am reuşit să rămânem curaţi atât eu cât şi prietenul meu cu care sunt împreună de 1 an şi jumătate. Nu spun că este un lucru foarte uşor, mai ales atunci când nu eşti foarte pregătit duhovniceşte, aşa cum este cazul meu. Dar tocmai faptul că este dificil îmi oferă certitudinea ca după căsătorie, vom simţi adevărata bucurie a relaţiei trupeşti, prin binecuvântarea cu Sfânta Taină a Nunții.

Tot ce vreau să vă mai spun, tuturor de pe acest site care aţi avut curajul să vă deschideţi sufletul aici este să nu deznădăjduiţi niciodată, pentru că, Părintele nostru al tuturor are întotdeauna grijă de noi şi când mai alunecam de la drumul drept, ne luminează iar calea și nu ne părăseşte nicio clipă. Cei care puteți, pomeniţi la rugăciunile acesta voastre şi pe acesta păcătoasă care, în sfârşit, şi-a făcut curaj să vă scrie.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."