“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Cartea "Mii de tineri îşi păstrează fecioria până la căsătorie"

De ceva vreme ne gândim să publicăm o carte cu mărturiile tinerilor din campania "Mii de tineri îşi păstrează fecioria până la căsătorie". Aşa cum vă anunţam acum patru luni avem intenţia să scoate şi o carte cu cele mai reuşite articole publicate pe acest site. Totuşi din lipsă de timp şi din alte motive care ţin de viaţa noastră personală nu am reuşit încă să finalizăm acest proiect. Sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne ţinem de cuvânt şi să scoatem acea carte cât mai repede.

La fel ştim bine că am promis că vom demara şi proiectul cu Librăria Ortoxia Tinerilor, dar la fel din lipsă de timp şi din cauza complexităţii lui nu ne-am încumetat încă să pornim la treabă.

În urma unei discuţii avute cu Bogdan Stanciu, preşedintele Asociaţiei ProVita Bucureşti, am convenit să scoatem această carte cu mărturii ale tinerilor pentru a ne folosi în campaniile noastre. ProVita desfăşoară o campanie numită "Vreau să aflu" în care susţine păstrarea fecioriei până la căsătorie.

Cartea pe care vrem s-o publicăm va apărea sub siglele ambelor asociaţii şi unindu-ne forţele sperăm să ajutăm cât mai mulţi tineri să se apropie de Dumnezeu şi Biserica lui Hristos.

Două mari lucruri vreau să vă întreb şi m-aş bucura dacă cei vizaţi aţi răspunde:

1. Dacă eşti unul din tinerii care a lăsat mărturie pe această campanie, te rog să ne spui dacă eşti împotriva publicării ei în această carte. Aşteptăm să ne confirmi acest lucru la adresa contact@ortodoxiatinerilor.ro.

2. Dacă sunteţi unul din tinerii care-şi doresc să-şi păstreze fecioria până la căsătorie pentru a avea o viaţă curată şi sfântă, atunci aşteptăm mărturia voastră pe ultima sută de metri, pentru a o publica în carte. Adresa noastre de email este: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Coperta din imagine este doar cu titlu informativ, ea va arăta altfel.

(Claudiu)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."