“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Mădălina: "Încurajez tinerii care şi-au păstrat fecioria să ceară de la Bunul Dumnezeu putere "

Mă numesc Mădălina şi am 20 de ani. Încurajez tinerii care şi-au păstrat fecioria să ceară de la Bunul Dumnezeu putere pentru că ispitele din ziua de astăzi sunt mari şi grele! Adevărat este că sunt născută într-o generaţie în care răul este asemănat cu binele, o lume în care anormalul devine normal. Dar numai în Biserică putem găsi adevărul.

Sunt asistent medical generalist şi acolo lumea e diferită, toate colegele şuşotesc în pauză despre diferite chestii de sexualitate şi femei mature, de vârsta mamei, îmi spun că nu am cunoscut adevărata viaţă...

Se pune problema foarte mult dacă doi parteneri nu se potrivesc la pat. Eu nu cred în aşa ceva! Dacă cununia este curată şi cu frică de Dumnezeu, familia va fi cu adevărat o familie, un cămin unde copiii vor şti de rugăciune, de post, de frica de Dumnezeu. Până acum 6 luni nu aveam încredere în mine deoarece aveam 100 de kg şi toată lumea mă respingea, toată lumea ”sărea la gâtul meu”: "slăbeşte, slăbeşte, slăbeşte...".

Aveau impresia că eu nu simţeam zecile de kg în plus pe mine. Le simţeam, sufeream, dar nu aveam suficientă voinţă şi sprijin să fac o schimbare. Până când, în 27 noiembrie, am început o cură de slăbire şi la momentul de faţă, timp de 6 luni de zile, am slăbit 31 de kg!

Am mulţi oameni care mi-au întors spatele iar acum vor să-mi fie prieteni. Acum, că am ajuns la standardele lor... Nu avem puterea să-l acceptăm pe cel de lângă noi aşa cum este, cu calităţi şi defecte.

Am terminat seminarul teologic şi acolo am învăţat multe despre viaţa de familie creştin-ortodoxă, despre păstrarea fecioriei. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să îmi păstrez fecioria şi mă rog să mă ajute să mi-o păstrez până la cununie.

Doamne ajută!

(Mădălina, 20 de ani)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."