“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Alexandra: "La noi în familie este un aşa zis obicei, ca femeia/fata să rămână fecioară până la căsătorie"

Bună! Mă numesc Alexandra şi aş vrea să vă povestesc o parte din darul preţios al unui tânăr! Într-adevăr la numai 15 ani, sunt foarte foarte tânăra pentru a-mi începe viaţa sexuală, însă, "prietenele" mele şi-au început-o de la o vârstă mai mică! Să ştiţi că nu este o modă să-ţi piezi acest dar preţios, pentru a fi în rând cu lumea. Ispitele sunt mari şi mai ales anturajul, însă cu puterea lui Dumnezeu putem trece peste aceste păcate: prin rugăciune şi credinţă!

La o vârstă atât de fragilă am cunoscut şi eu lumea cu adevărat (o lume plină de ispită şi răutate, dar am cunoscut și oameni buni). Eu mi-am pierdut foarte mulţi prieteni din cauză că nu am vrut să intru în anturajul lor plin de ispite şi păcate, însă am realizat că mai bine pot sta în preajma familiei decât în preajma prietenilor. Într-adevăr este bine să ai şi prieteni dar prieteni cu frică de Dumnezeu! Eu sunt fecioară şi îmi doresc să nu cad în ispita de a-mi pierde virginitatea. La noi în familie este un obicei, că femeia/fata să rămână fecioară până la căsătorie! Cei din familia mea şi-au păstrat acest dar preţios până la căsătorie, şi au avut parte numai de lucruri frumoase în căsnicie!

Apreciez faptul că încă mai există tineri care au frică de Dumnezeu şi îşi păstrează virginitatea până la căsătorie! Poate mă credeţi mai mult matură, însă eu cred că acest subiect este foarte important pentru orice adolescent.

Dacă am spus ceva greşit îmi pare rău, iar cu privinţă la acest subiect am vrut să vă povestesc puţin despre feciorie pentru că majoritatea fetelor şi băieţilor iau în joacă acest subiect, şi mă judecă că încă mai sunt virgină! Voi face Seminarul Teologic, iar acolo sper să am parte de multe sfaturi bune din partea colegilor, dar şi a profesorilor!

Doamne ajută!

(Alexandra, 15 ani)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."