“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

A fi virgină nu înseamnă a fi fraieră, ci înseamnă a fi respectată chiar şi de cei mai afemeiaţi bărbaţi

Eu am 28 de ani, sunt o tipă frumoasă şi foarte modernă, pasionată de tot ce înseamnă "girly things" - haine, machiaje, pantofi, etc. Nu o spun spre mândrie ci pentru cei care au impresia că fetele virgine sunt doar nişte fete cu fuste lungi şi urâte, să înţeleagă că nu ne păstrăm virginitatea pentru că nu suntem băgate în seamă de băieţi sau că nu are cine să facă sex cu noi.

Bărbaţii roiesc în jurul meu dar eu ştiu una şi bună: sexul înainte de căsătorie (făcut din dragoste sau fără) este preacurvie!

Preacurvesc destul că îmi împopoţonez trupul cu fel şi fel de briz-briz-uri... dar decât să fac sex înainte de căsătorie mai bine mor. Nu îmi pasă ce spune lumea, că totuşi am ajuns la o vârstă... şi nu îmi pasă ce spun iubiţii, cine mă iubeşte mă aşteaptă până în ziua nunţii. Punct. Nimeni nu bănuieşte că o fată ca mine ar putea fi virgină, de aceea nici nu vorbesc despre asta, pentru că nu-mi place să fac un show din asta, dar oricum cine ştie rămâne şocat pentru că mă judeca după aparenţele fizice.

Fetelor cochetelor - căci pentru voi scriu (cele smerite şi îmbrăcate cuviincios ştiu deja că fecioria este o virtute) nu va mai daţi trupurile unor străini - pentru că orice bărbat care nu e soţul vostru este un străin. A fi virgină nu înseamnă a fi fraieră, ci înseamnă a fi respectată chiar şi de cei mai afemeiaţi bărbaţi.

Odată ce aţi început relaţiile sexuale nu mai puteţi spune "Nu!" pentru că nu va mai aşteaptă nimeni. Dacă ai spus: "Sunt virgină şi vreau să mă mărit aşa!", deja scrie pe fruntea ta: Sacru. Trebuie să ne păstrăm credinţa noastră şi nu să zicem: "Ia uite femeile musulmance ce pure sunt" iar străinii să zică de ale noastre: "Pe creştinele românce le cumpăr cu un suc".

De la noi trebuie să vină schimbarea, nu aşteptaţi de la alţii să renască credinţa creştină, noi trebuie să fim un exemplu. Nu vă fie frică de virginitate! Când vă veţi trezi dimineaţa şi veţi şti că sunteţi pure şi în faţa voastră şi în faţa lui Dumnezeu, nu aveţi de ce va tulbura...

Pentru Dumnezeu trebuie să vă păstraţi, nu neapărat pentru viitorul vostru soţ pentru că oamenii nu întotdeauna te apreciază... Această virtute trebuie păstrată din respect pentru Cuvântul lui Dumnezeu.

(Alexandra)

 

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."