“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Marius: "Păstrarea curăţiei este o jertfă, iar jertfa tot timpul rodeşte, naşte"

De ceva ani nu mai sunt curat. M-am bucurat la început, dar acum nu mai am la ce să mă mai bucur. Păcatul m-a subjugat în aşa fel şi m-a întristat încât mă roade cum roade rugina fierul. Îmi pare rău că nu am crescut într-o familie creştină unde să fiu învăţat sau măcar să aud învăţătura Domnului Iisus Hristos şi că a trebuit să trec prin greşeli şi zbucium pentru a învăţa.

Cunosc pe cineva, o fată, care a avut grijă de ea până la o vârstă apropiată cu mine, s-a măritat fecioară şi acum lucrează pacea în casa ei. E aşa frumos. O ajută Dumnezeu. E aşa de rar să găseşti o fată care să nu pună preţ pe spoiala, bani, ci pe profund, pe trăire, pe virtute. Am trăit şi am învăţat. Mă conving din ce în ce mai mult că nu există. Sau poate că nu merit să o întâlnesc. Dumnezeu va rândui poate.

Fetelor nu faceţi aceşti păcat ce spurcă trupul, căci veţi plăti un preţ. Băieţii la fel. Nici un lucru bun şi durabil nu se poate face fără efort. Păstrarea curăţiei este o jertfă, iar jertfa tot timpul rodeşte, naşte. Sfânta spovedanie să fie la voi toţi!

Doamne ajută.

Marian, 23 ani, Iaşi

 

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."