“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Viața curată în feciorie este o sursă de lumină în sufletul unui tânăr

Mă numesc A.S. şi de curând am împlinit 23 de ani. Nu e mult dar nu e nici puţin. Slavă Domnului că mi a dat frumoşi şi curaţi.

În sufletul meu, acest lucru e o sursă de lumină, de bucurie că prin ajutorul Preasfintei Fecioare Maria mi s-a dat să mă păstrez fecioară.

Însă păcătoşi la fire şi la gând cum suntem, nu pot să nu mă compar cu fetele de vârsta mea de la facultate sau de la liceu cu care am crescut împreună.

Mă răscoleşte uneori gândul că multe s-au căsătorit, au şi copii şi au întemeiat o familie, lucru care nu-l pot spune despre mine. Mă doare să văd asta, pentru că ştiu că mulţumită Domnului nu duc lipsă nici de minte, nici de frumuseţe exterioară sau interioară dar totuşi încă nu s-a întâmplat să găsesc pe acel cineva aproape de Dumnezeu cu care să-mi împart viaţa mai departe, sub binecuvântarea Duhului Sfânt!

Ştiu că nu sunt singură, şi mai ştiu că Bunul Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi, deci dacă aşa mi-a fost hărăzit nu pot spune decât "Doamne, Fie Voia Ta" că Tu ştii ce e mai bine pentru firea mea păcătoasă. Şi aştept... rugându-mă în fiecare zi că El să mi-l scoată în cale şi atunci să pot să stau curata şi cu respect în faţa lui şi în faţa Domnului.

Nu deznădăjduiţi!

(A.S.)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."