“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Denisa: "Consideram că e o dovadă de iubire să ai relaţii intime"

Doamne ajută! Aş dori şi eu să mărturisesc cât de mult Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să îmi păstrez fecioria.

Înainte cu ceva timp, când încă nu Îl cunoșteam cu adevărat pe Dumnezeu consideram că nu e important să fii virgin, din păcate aşa gândesc foarte mulţi tineri, consideram că e o dovadă de iubire să ai relaţii intime, mai ales că şi părinţii mei îmi ziceau să nu intru în relaţii intime, fără a-mi da vreun motiv, iar la o vârstă fragedă când părinţii interzic ceva copiilor îi cam împing să facă acel ceva.

Nu vreau să îmi acuz părinţii, dar nu au prea ştiut să îmi explice, pentru că din păcate nu sunt foarte apropiaţi de Dumnezeu. Când am decis să îmi încep viaţa sexuală, considerând că am întâlnit băiatul perfect, am avut un moment greu de explicat în cuvinte, am simţit că nu e bine, iar atunci a fost pentru prima dată când am comunicat cu Dumnezeu.Şi I-am cerut să îmi arate un semn dacă e păcat şi am primit, deşi nu meritam, dar Dumnezeu ne iubeşte foarte mult.

Şi aşa m-a ajutat Dumnezeu sau mai bine zic am văzut pentru că în fiecare zi mă ajută. Vreau să zic că puţin mai târziu am aflat că acel băiat m-a înşelat, am fost atât de bucuroasă că nu mi-am început viaţa sexuală. Iar acum consider că e foarte importantă păstrarea virginităţii până după taina căsătorie pentru a primi harul Lui Dumnezeu. Sper să fie cât mai mulţi tineri care să gândească aşa. Doamne ajută!

(Denisa)

 

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."